http://www.hisdigital.com/un/product2-448.shtml
نو یا دست دو،سلام،هر کی داره لطفا قیمت بده،متشکرم
کاربر شهرسختافزار
http://www.hisdigital.com/un/product2-448.shtml
نو یا دست دو،سلام،هر کی داره لطفا قیمت بده،متشکرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
هنوز وارد بازار ایران نشده و اگه میخوای میتونی از سایتای خارجی تهیه کنی . در ضمن فکر هیس رو از سرت بیرون کن چون اتیش زدن پولته! اصلا ارزششو نداره . کارت هیس 130 دلار پیاده میشی ! اما پاور کولر 109 تا 119 دلاره .
در ضمن اینجا رم ببینی بد نیست http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=3208150
اگر هم خواستی بخری اینجا http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814131161 پاورکولر رو میفروشه . ارسال به ایرانم داره .
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
کاربر شهرسختافزار
HIS و Sapphir دو تا برندی هستند که فقط کارتهای ATI رو عرضه می کنن و اتفاقا هر دو هم از برندهای خوب و خوش قیمت هستند نمی دونم چرا گفتین دور ریختن پول من که برای هر سیستمی بستم راضی بودم اما من هم می گم دور ریختن پول نه به خاطر برند بلکه بخاطر این که این کارت که قطعا دست دومش پیدا نخواهین کرد و اگر هم شرکتی این کارت وارد کرده باشه قیمت HIS HD 4670 AGP قطعا بیشتر از 160 هزار تومان که به نظر من اگر کمی روش بزارین می تونین همین کارت با یه مادر برد PCIX تهیه کنین این طوری حداقل مادر برد خودتون رو هم به روز کردین حتی اگر CPU تون هم نیاز به تعویض داشته باشه باز هم به نظر من تعویض کل سیستم به صرفه تر چون حداقل با 50 هزار تومانی که برای این کارت AGP باید اضافه بدین می تونین یکی از قطعات رو به نوعی مجانی ارتقاع بدین.
عضو VIP شهرسختافزار
کارتهای HIS ... اون موقع ها که AGP عرضه میشد ... من یادمه جزو ارزون ترین و بی کیفیت ترینها بود و در اصطلاح میگفتن ریمارک ... حالا جدیدا نمیدونم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر نکنم کارت گرافيکي از رده خارجي مثل اين رو بتونيد به راتحتي گير بياريد. تازه اصلا پيدا کردن کارتهاي AGP مشکله. چه خواسته از برند HIS و مدل 4670.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mghkhafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 27-07-09 انجام شده است
بر طبق این خبر , کارت HIS 4670 AGP Edition در تاریخ 18 جولای 2009 عرضه شده ( چیزی حدود 10 روز پیش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چطور به این کارت میگید از رده خارج !!؟
==
@mghkhafan
اگر قرار باشه نماینده HIS در ایران این کارت را وارد کنه در این مدت کم این اتفاق نمی افته.
بنابراین باید صبر کنید تا ببینید وارد میشه یا نه ( اما من این احتمال را نمی دم که روی این محصول کار کنن )
موفق باشی
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام جناب Xtreme.
هعمونطور که جنابعالي و ساير دوستان مستحضر هستيد گرافيکهاي که داراي درگاه ارتباطي AGP هستند مدتهاست ديگه وارد ايران نميشن(خيلي خيلي جزئي و کم). چون مادربوردهايي که اين گرافيکها رو ساپورت مي کنن مدتهاست که توليدشون يا متوقف شده و يا رو به توقفه و وارد کردنشون در ايران Discontinue شده و به علت مصرف کننده کم براي فروشندگان آوردنش نمي صرفه و واقعا ريسکه. توي ايران معمولا افرادي که مي خوان سيستم ارزون و دست دوم ببندن مي رن سراغ مادربورد AGP خورذ و کارت گرافيکي AGP و خيلي خيلي بعيده کسي که مي خواد کم هزينه کنه بياد و حدود 100$ بده واسه خريد اين کارت گرافيک.
در هر صورت بنده منظروم در بازار ايران بودن و بنا به عقيده بنده وجود و يا وارد اين کارت گرافيک در بازار ايران بسيار بعيده. چون قاعدتا بايد قيمتش حدود 100$ باشه و کسي که اين گرافيک رو بخره بايد دنبال مادربورد قديمي که AGP داشته باشه بگرده. من که خيلي بعيد مي دونم بتونن توي ايران اصلا گير بيارن و يا با قيمت معقول گير بيارن.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 27-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من چون خودم ابتدا دنبال این کارت بودم . تماس هایی رو با نمایندگی هیس تو ایران داشتم و طی صحبتهام با مدیر فروش شرکت انفورماتیک گستر نتیجه این شد که هر کارتی که شرکت هیس تولید میکنه در صورت نبود در ایران این شکرت میتونه برای فرد تهیه کنه . اما قبلش هزینه دریافت میشه تا در خرید بعدی این کارت ( یا کارتها یا هر چیز دیگه ) خریداری بشه و برای فرد اورده بشه .
اینو گفتم تا هر کسی احیانا چه این کارت چه کارت دیگه ای مدنظرش بود که در کشور نیست بتونه به این شکل تهیش کنه .
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
Xtreme (27-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks