خوب به نظر شما Phenom II X3 710 قوی تر هست یا 7400 اونم توی گیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب همون فنوم هست دلیل مخواین ( چون دیدم آقا رضا عاشق این سایت هست گفتم از اینجا لینک بزارم )
توی این تست پردازنده ی 7500 با Phenom II X3 710 مقایسه شده که 7500 فرکانس بیش از 0.3 گیگاهرتز بالاتر از فنوم هست یعنی 2.6 در برابر 2.93
دلیل دیگه مقایسه حرف شما بود که گفتید با 200 تومن میتونید P43 و 7400 بخرید من میگم ای ام دی با یک مین با چیپ 790GX در میاد 230 کدوم رو میخرید بازم 7400 ؟
برتری ها : سه هسته ای بودن ، خریدن مین با چیپ 790GX که چیپ قوی و از سری High End هست
داشتن کش بیشتر و ...
آقا رضا :
1- شما اگر چهار هسته ای اور نکردید حتما یک تستی بکنید گویا شما خیلی اور کردن این پردازنده ها رو ساده گرفتید فرکانس 7 اونم ساده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- من موندم شما قیمت هاتون رو از کجا میگیرید که انقدر بالا هست الان 955 قیمتش 265 برای همکار هست یعنی چقدر تفاوت با قیمت شما چیزی نزدیک به 45 هزار تومان ( بچاره مشتری شما ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- شما گویا اصلا نوشته ها رو درست نمیخونید Don_Corleone عزیز 100 بار میگه پردازنده که ضریب باز باشه شما یک چیز دیگه میگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- شما گویا خیلی علاقه به 9650 دارید و اطلاعاتتون در مورد اور هم در حد یک کاربر مبتدی هست چون اکثر اورکلاکر ها میدونن که تا یک بچ نامبر خوب نداشته باشی حتی اگر KingPin هم باشی بازم نمیتونه زیاد سی پی یو رو اورکلاک کنی اونم 7 گیگاهرتز اونم چهار هسته ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اگر شما دوست دارید فکر کنید P45 از رده ی High End هست فکر کنید ای مربوط میشه به امکانات مالی شما !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - توی این تاپیک قرار بود به این بنده خدا کمک کنید نه جنگ راه بندازید ( نمیدونم چرا توی اینجور تاپیک ها همیشه آقا رضا رو میبینم به نظر شما چرا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- اطلاعات هیچ کس همیشه بروز نیست انقدر این جمله رو تکرار نکنید ( اطلاعاتتون رو بروز کنید یا هرچی دیگه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- من گمونم تا الان 10 ها بار گفتم تعیین کننده میزان کارایی به قیمت و نوع استفاده هست بازم میگم .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- اگر بلد هستید به فرکانس 7 برسید به ما هم کمک کوچکی کنید از فرکانس 4375.21 برسیم 4375.30 تا بتونم توی جهان دوم بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربان شما امیر

Bookmarks