arbabe.sayeha (15-07-09), S.T.A.R.S (15-07-09), ViViD (15-07-09)
دوست عزیز شرمنده هدف مشاوره برا سیستم شما بود ولی مجبور شدم بعضی حرفا رو بزنم.
اصلا مقایسه این دو تا سی پی یو کار اشتباهیه...
ما تو مقایسه باید چندین فاکتور رو مد نظر قرار بدیم...
1. قدرت 2. کیفیت 3. قیمت 4.سرعت
و...................
جمع اینا میشه مقایسه یا مغایره نه اینکه فقط بخوایم به یه مبحث بپردازیم.
اومدیم قیمت ها رو یکسان قرار دادیم پس این فاکتور حذف شد.
نه amd و نه intel پردازنده بی کیفیت تولید نمیکنن و اگه تولید بشه به بازار نمیاد . پس این فاکتور هم حذف شد.
قدرت و سرعت رو راستش باید یکی گرفت. من 7750Be و e5200 رو مقایسه میکنم :
60. wPrime 32m - 41sec 920ms - Cytek (Anima Computers OC Team) - (Core 2 E5200 (2.5Gh... @ 3800mhz on Air)
e5200 تست wprime رو که بهترین تست برای پردازنده های چند هسته هست رو در حالی که از فرکانس پایه 2.5 به 3.8 اوور شده در 41 ثانیه تمام کرده.
21. wPrime 32m - 32sec 259ms - hcpowa (OverCleX) - (Phenom X2 7750 BE @ 2700mhz)
Phenom 7750be با سرعت نرمال 2.7 اش این تست سنگین رو تو 32 ثانیه تموم کرده.
مقایسه خوب نشون میده کدوم بهنره. تازه 7750be و 7750 هر دو یکی ان تو سرعت پایه 2.7. یعنی 7750 با قیمت 66 تومن هم همین کار رو میکنه. میتونین مینبورد با برند کاملا معتبر msi با چیپست مدل بالای 790X رو زیر 100 بگیرین.
AMD FANATIC
arbabe.sayeha (15-07-09), S.T.A.R.S (15-07-09), ViViD (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم.. راستش بحثتون داغ بود من دیگه جرات نکردم بیام وسط.
فکر کنم همون E5200 خوب باشه.. از راهنمایی های همه تون ممنونم...
حیفه شماها که این همه اطلاعات باحال دارین بخواین با هم کل کل کنین.
شاید به مدیرا بگم که این تاپیکو تو قسمت مشاوره قرار بدن بعدش یه تاپیک دیگه بسازم.. چون نظرات خوبی مطرح شد.
Don_Corleone (15-07-09), ViViD (15-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی دوست عزیز این E5200 فن آوریش 45 نانو هستش دیگه درسته ؟
... اگه یه مین در حد 100 تومن هم لطف کنین ممنون میشم.. مینش خوراک اورکلاک (فرا ثبت) باشه.. چون خیلی از این مبحث خوشم اومد.
ممنون
مقایسه کامل(DC E5200 -X2 7750(BE :
http://www.bit-tech.net/hardware/cpu...00-oc-review/1
http://www.extremeoverclocking.com/r...7750_BE_1.html
بله 45 نانو متری هست!
Asus P5Q هم فکر کنم حدود 100 باشه اما E7400+Biostar tp43a2d7 هم بسیار انتخاب خوبی بود...
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
Chess Is Life
S.T.A.R.S (15-07-09)
خوب به نظر شما Phenom II X3 710 قوی تر هست یا 7400 اونم توی گیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب همون فنوم هست دلیل مخواین ( چون دیدم آقا رضا عاشق این سایت هست گفتم از اینجا لینک بزارم )
توی این تست پردازنده ی 7500 با Phenom II X3 710 مقایسه شده که 7500 فرکانس بیش از 0.3 گیگاهرتز بالاتر از فنوم هست یعنی 2.6 در برابر 2.93
دلیل دیگه مقایسه حرف شما بود که گفتید با 200 تومن میتونید P43 و 7400 بخرید من میگم ای ام دی با یک مین با چیپ 790GX در میاد 230 کدوم رو میخرید بازم 7400 ؟
برتری ها : سه هسته ای بودن ، خریدن مین با چیپ 790GX که چیپ قوی و از سری High End هست
داشتن کش بیشتر و ...
آقا رضا :
1- شما اگر چهار هسته ای اور نکردید حتما یک تستی بکنید گویا شما خیلی اور کردن این پردازنده ها رو ساده گرفتید فرکانس 7 اونم ساده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- من موندم شما قیمت هاتون رو از کجا میگیرید که انقدر بالا هست الان 955 قیمتش 265 برای همکار هست یعنی چقدر تفاوت با قیمت شما چیزی نزدیک به 45 هزار تومان ( بچاره مشتری شما ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- شما گویا اصلا نوشته ها رو درست نمیخونید Don_Corleone عزیز 100 بار میگه پردازنده که ضریب باز باشه شما یک چیز دیگه میگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- شما گویا خیلی علاقه به 9650 دارید و اطلاعاتتون در مورد اور هم در حد یک کاربر مبتدی هست چون اکثر اورکلاکر ها میدونن که تا یک بچ نامبر خوب نداشته باشی حتی اگر KingPin هم باشی بازم نمیتونه زیاد سی پی یو رو اورکلاک کنی اونم 7 گیگاهرتز اونم چهار هسته ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اگر شما دوست دارید فکر کنید P45 از رده ی High End هست فکر کنید ای مربوط میشه به امکانات مالی شما !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - توی این تاپیک قرار بود به این بنده خدا کمک کنید نه جنگ راه بندازید ( نمیدونم چرا توی اینجور تاپیک ها همیشه آقا رضا رو میبینم به نظر شما چرا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- اطلاعات هیچ کس همیشه بروز نیست انقدر این جمله رو تکرار نکنید ( اطلاعاتتون رو بروز کنید یا هرچی دیگه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- من گمونم تا الان 10 ها بار گفتم تعیین کننده میزان کارایی به قیمت و نوع استفاده هست بازم میگم .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- اگر بلد هستید به فرکانس 7 برسید به ما هم کمک کوچکی کنید از فرکانس 4375.21 برسیم 4375.30 تا بتونم توی جهان دوم بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربان شما امیر
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
Don_Corleone (15-07-09), S.T.A.R.S (15-07-09), ViViD (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لینکاتون...تو هر دو تا لینک برتری E5200 به چشم می خوره .. به خاطر فن آوری 45 نانو و فرا ثبت پذیری بهتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arbabe.sayeha (15-07-09)
Don_Corleone
ViViD
صحبتهای شما تایید میشه .
مثل اینکه بعضیا از اینتل حقوق میگیرن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من جواب آقا رضا رو قبلا دادم ! من فنوم 955 رو با 965 اینتل مقایسه می کنم ! اولا 955 نزدیک 250 تومن قیمت داره نه 310 تومن ! دوما 965 اینتل در نهایت اختلاف و در بعضی برنامه ها اختلافی در حدود 50 درصد با 955 ای ام دی داره ! اما اختلاف قیمتی بسیار قابل توجه !
نکته قابل توجه اینه که این دو پردازنده در بازیها ( اکثر اونها ) و در همین لینکهایی که خود آقا رضا ارائه کرده بسیار بسیار به هم نزدیک هستن ! یعنی اون همه پول بیشتر بدی با کارایی تقریبا مساوی با سی پی یو با قیمتی بسیار کمتر !
شما در نظر داشته باشید یکی از مهمترین دلایل فروش کامپیوتر های شخصی در ایران و دنیا بازیهای کامپیوتری هست ؟ چند درصد کاربران از کامپیوتر خود برای رندر سازی انیمیشن استفاده می کنن ؟ و چند درصد برای بازی ؟ پس حداقل سی پی یو فنوم 2 955 انتخاب بسیار بهتری هست برای بازی تا 965 اینتل با اون قیمت سرسام آورش !
حالا اینم مدرک ! ( به خاطر علاقه ایشان به مدرک )
مدارک کاملا بر اساس همون لینکهای ارسالی ایشان هست .
هر دو سی پی یو در فرکانس 3200 مگاهرتز کار می کنن فنوم 2 دارای 2 مگابایت کش سطح 2 و 6مگابایت کش سطح 3 هست ( جمعا 8 مگ ) و 965 اینتل از سری افسانه ای Core i7 !!! ( به قول حاج رضا ! ) دارای یک مگابایت کش سطح 2 و 8 مگابایت کش سطح 3 هست ( جمعا 9 مگ ) حالا طبق همون لینک از سایت معتبر anandtech.com اختلاف این دو سی پی یو در بازیها مقایسه می کنیم در حالی که فنوم در غارهای طالبان در افغانستان ساخته شده و 965 در ایالات متحده آمریکا !
این دو سی پی در چهار بازی مورد تست قرار گرفتن از لحاظ فریم در ثانیه حالا اختلافات :
955 در بازی Fallout3 و در رزولیشن 1680*1050 در هر ثانیه86.4 رو داشته در حالی که 965 اینتل تنها با 6 دهم !!! اختلاف تونسته به 87 فریم در ثانیه دست پیدا کنه که به هیچ وجه نمیشه اسمشو گذاشت اختلاف !
در بازی Left 4 Dead در رزولیشن 1680*1050 فنوم 2 955 در هر ثانیه 121.4 فریم رو داشته و 965 اینتل هم تنها با 6.1 فریم در ثانیه اختلاف ! تونسته به 127.5 فریم در ثانیه دست پیدا کنه که در این مورد هم اصلا نمیشه اسمشو اختلاف گذاشت !
اما بازی بعدی Far Cry2 هست که اینم در همون رزولیشن تست شده که در اینجا 955 با 51.2 فریم در ثانیه در مقابل 73.7 فریم 965 قرار گرفته که تازه در این بازی میشه بهش گفت اختلاف !! اختلاف فریم در این بازی به 22.5 ثانیه رسیده که تازه اینجا اختلافی در حدود 30 درص با هم دارن !
اما باری چهارم بازی معروف Crysis Warhead هست که باز هم در اینجا اختلاف بسیار ناچیزه !
فنوم 2 955 در این بازی در هر ثانیه به 81.3 فریم دست پیدا کرده و اینتل تنها با 5.5 فریم اختلاف به 86.8 فریم دست پیدا کرده که اصلا قابل توجه نیست !
حالا میبیند که در بازیهای مورد تست چه قدر اینها به هم نزدیکن ولی قیمت این کجا و آن کجا !!! انتخاب سی پی یو Intel Core i7 965 با توجه به قیمت و کاراییش در بازیها برای بازی بازها یک حماقت هست !
در کل در اکثر مواردی که اختلاف هست در برنامه های دیگر حداکثر اختلاف به زحمت به 40 درصد رسیده ! اونم تعدادی بسیار محدود ! ولی در خیلی برنامه ها هم اختلافات در حد 20 درصد هست .
حالا آیا واقعا Intel Core i7 965 اینقدر ارزش دارد ؟ که باید این همه برایش بپردازیم ؟ اینتل از نظر من یک گرون فروش تمام عیاره ! این سیاست مال الانشم نیست ! در زمانی که ای ام دی سر بود مثلا P4 2000 با کارایی کمتر از Athlon XP+ 2000 گرونتر میداد ! تازه اتلون 2000 حدود 350 مگاهرتز سرعتش کمتر بود ! کش پنتیوم 4 2000 دو برابر ای ام دی بود ولی ای ام دی قویتر بود و از اون مهمتر ارزونتر ! ولی در همون زمان هم فروشندها با بهانه واهی مثل داغ کردن و مسائلی از این دست سی پی یو ضعیفتر اینتل رو با قیمت گرونتر میکردن توی پاچه ملت !
Don_Corleone (15-07-09), S.T.A.R.S (15-07-09)
نه دوست عزیز ...من می دونم دانش سخت افزاریی شما ده ها هزار برابر منه لطفا تو سرمون نزنید....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب به نظر شما Phenom II X3 710 قوی تر هست یا 7400 اونم توی گیم ؟
جواب همون فنوم هست دلیل مخواین ( چون دیدم آقا رضا عاشق این سایت هست گفتم از اینجا لینک بزارم )
توی این تست پردازنده ی 7500 با Phenom II X3 710 مقایسه شده که 7500 فرکانس بیش از 0.3 گیگاهرتز بالاتر از فنوم هست یعنی 2.6 در برابر 2.93
دلیل دیگه مقایسه حرف شما بود که گفتید با 200 تومن میتونید P43 و 7400 بخرید من میگم ای ام دی با یک مین با چیپ 790GX در میاد 230 کدوم رو میخرید بازم 7400 ؟
برتری ها : سه هسته ای بودن ، خریدن مین با چیپ 790GX که چیپ قوی و از سری High End هست
داشتن کش بیشتر و ...
از ***7-***5 و 7750 به 710 رسیدیم!؟پس بین 7200-7300-7400-5300-5200 -7750 و .... انتخاب مشخصه؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بریم سر چیز دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما می خواید با حدود 230 تومن!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من Q8400-E8400- E8500- +Gigabyte p43- Biostar P43 رو انتخاب میکنم :(پردازنده بستگی به کاربرد دقیق داره!اختلاف قیمتهاشون هم ناچیزه!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر گیم مدنظرتون هست یا کاربرد دیگه ای هم داره!؟
E8400 vs x3 710
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=84&p2=56
E8500 VS x3 720
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=83&p2=55
Q8400 VS x3 710
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=84&p2=52
البته این نظر شخصیه منه .شاید معیار شما برای انتخاب پردازنده این باشه که با خنک کننده هایی که قیمتهایی نسبتا بالایی دارن تا چه فر کانس هایی میشه باهاش رکورد لحظه ای زد که من در مورد ارزشش و بر ای کاربرد عادی و اونایی که از اورکلاک هیچی! نمیدونن و هیچ رکوردی خلق نکردن مثل خودم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نظری ندارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
(پ.ن: بابت تعدا زیاد عکسها و لود صفحه معذرت...)
Chess Is Life
reza76622201 (15-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام وجيد جان. طبق معمول فقط شما حرف مي زنيد و اينکه منبع اين عرض شما کدوم سايت يا مدرک معتبريه خودتونم نمي دونيد. ما قبلا هم با هم بحث کرديم. اما شما هميشه از ارائه مدرک گريزان بوديد!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم مجبور نيستم به حرفهاي بي مدرک و غيرمنطقي شما که هميشه بر عکسشو توي سايتهاي معتبر ديدم پاسخ بدم. پس با شمات بحثي ندارم و در يک پست(پست بعدي) ديگه غير مستقيم پاسختون رو ميدم.
کاربر شهرسختافزار
از همه دوستان دعوت مي کنم که به اين مقايسه توجه کنند.
لينک از سايت تامز:
http://www.tomshardware.com/reviews/...i,2119-10.html
عنوان:
Overclocking: Core i7 Vs. Phenom II
(مقايسه Core i7 و Phenom II در اورکلاک)
نتايج حاصله:
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks