.D3VIL. (15-07-09), arbabe.sayeha (14-07-09), Computex (14-07-09), Labyrinth (15-07-09), mohammad1985 (14-07-09), S.T.A.R.S (14-07-09)
7850 BE رو به 3.5 راحت میتونید برسونید.
من کی گفتم Phenom 955 از i7 سزیعتره ؟ فرض کنیم دوبرابرش سرعت داره. دلیل نمیشه قیمتش 4 برابر باشه.
ولی این پردازنده Phenom تا 7 گیگاهرتز اوور میشه. در اوور شدن رقابت به نفع AMD هستش. مگه اینکه بخواین E8600 رو بیارن وسط که یادآوری می کنم اون دوهسته ایه و به 4 هسته ای نمیرسه. من میگم اینتل بهتره ولی گرون میده. وقتی با PhenomII به سرعت 3.6 گیگاهرتز میتونم از Xeon 4ghz جلو بزنم هیچوقت اینتل نمیگیرم.
خواستین لینک هم میدم.
ضمنا این e5x00 هم با p43 به اون 5ghz ها فکر نکنم برسه اون p45 هستش
در ضمن این سایت های benchmark معمولا با یه طرف قرارداد دارن که چندی پیش هم گند یکی در اومد. به جای استناد به اونا برین تو سایت hwbot نتایج واقعی تری بگیرین که افراد عادی زدن و از هیچ شرکتی هم پول نمیگیرن.
اگه میگن 295 بهتره نسبت به 4890 این دیگه اوجشه. فکر کنم رکورد دنیا دسته 4890 هستش پس چطور 295 بهتره؟ 295 در حالت تک کارت بهتره ولی نه به این قیمت سرسام آور. تو تک کارت 4870x2 فقط 2k کمتر از 295 هستش.
تو 20 تا رکورد multi دنیا geforce وجود نداره. استناد شما چیه ؟
http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?t...plicationId=12
رکورد دنیا رو دقت کنید جناب Kingpin زدن 37k با 3 تا 4890. در حالی 2 تا 295 به این نمیرسه.
خودم بوردم انویدیا ست ولی اینو نگین دیگه همه میدونن چیپست های amd خیلی بهتر از nvidia ست منم قراره بوردم رو عوض کنم. فرمایش شما متین ولی 2 سال پیش. چیپست های سری 7 amd بهترین هستن.
p43 هم چیپ میانی نیست میانی P45 هستش و بالایی x48.
شما چیپ P43 رو پیشنهاد میدین در حالی که آخرین چیپ اینتل x58 هستش ولی من 790 رو پیشنهاد میدم که آخرین مدل amd هستش. ضمنا میشه قیمت بورد corei7 رو با بورد phenom مقایسه کنین؟
ضمنا همین 4650 رو با 9500 مقایسه کنین :
http://www.hwbot.org/hardware/videoc...20GT%20128-bit
http://www.hwbot.org/hardware/videoc...%204650%20DDR3
,و این دو تا رو هم ببینین :
http://www.hwbot.org/hardware/proces...0X4%20955%20BE
http://www.hwbot.org/hardware/proces...0Extreme%20975
corei7 به هیچ وجه 4-5 برابر phenomII نیستش بلکه فقط نهایتا 50% قویتره که اونوقت قیتش باید میشد نهایتتتت 400 تومن ولی بالای یه میلیون قیمتشه. ضمنا hwbot از هیچ جایی پول نمیگره و این رکورد ها رو کاربرانی مثل من و شما ثبت میکنن. در قدرت اوور هم نشون میده که amd بهتره.
بهترین بورد و پردازنده amd با هم میشن 500 تومن ولی این برا اینتل نزدیک به 2 میلیونه که فقط 50% سریعتره.
راستی پردازنده ضریب باز اینتل با 74 تومن پیدا نشد ؟
اگه میخواین بیاین با هم بحث کنیم. این تاپیک جای این بحث نیست.
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 14-07-09 انجام شده است
AMD FANATIC
.D3VIL. (15-07-09), arbabe.sayeha (14-07-09), Computex (14-07-09), Labyrinth (15-07-09), mohammad1985 (14-07-09), S.T.A.R.S (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه e5200 خوب تو این تاپیک گل کرد.. من یه 5200 آک می خرم اگه دست دو نشد.
Don_Corleone (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
خير دوست عزيز. خيالت راحت. 53000 تومان هم ميارزه. خيلي حساس نشو. سيستم AMD هم که دوستان معرفي کردن بد نيست. اينقدر ارزش نداره که بخواي اعصاب روش بزاري.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don_Corleone (14-07-09), S.T.A.R.S (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
آره درسته... ولی خب خیلی به اطلاعاتمون اضافه شدا.. واقعا دست گل همه تون درد نکنه.
Don_Corleone (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. لطفا اطلاعاتتون رو Update کنيد. بازم تاکيد مي کنم قيمت Intel Core i7-920 حدود 300000 تومانه و قيمت AMD Phenom II-X4 955 حدود 310000 تومانه. اين کجاش 4 برابره!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ تازه ارزونتر هم هست. لطفا دقت کنيد. بحث پيرامون Core i7-920 هست نه Core i7-965 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز پردازنده هاي Core i7 در اورکلاک هيچ رقيبي ندارن توجه شما رو به دو انجمن زير که پيرامون اورکلاک Core i7 هست جلب مي کنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=24104
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=5702
در ضمن Q9650 به راحتي تا 7Ghz اور کلاک ميشه. لطفا با مدرک و دليل صحبت کنيد.
دوست عزيز Xeon واسه Server هاي ابر قدرت ساخته شده و معمولا بصورت Dual يا حتي چهارتايي بسته ميشه و مادربوردهاشم اکثرا حداقل دوپردازنده Xeon مي خورن و کارآيي خاص خودشونو دارن و بدرد کارهاي خانگي نمي خورن و واسه کارهاي سنگين طراحي شدن. اصلا مقايسه يه پردازنده هاي Desktop با پردازنده هاي Server Base کاملا غلطه و از نظر علمي رد مي شه. آخه کدوم آدم عاقلي مي ره واسه سيستم خانگي Xeon بخره عزيز!؟ لطفا اطلاعاتتون رو تصحيح کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام اساتيد و دست اندرکاران حرفه اي چه در اين سايت و چه در سايتهاي معتبر ديگه نظير سخت افزار مي دونن که يکي از معتبرترين سايتهاي چهان که توي اکثر قاره ها نماينده داره tomshardware در درجه اول و anantech در درجه دوم هست. چه بسا اون مواقعي که تامز AMD رو برتر نشون مي داد (واقعا هم برتر بود(حدود 5 سال پيش در يک مقطع زماني) همه استناد ها به چارتهاي همين دو سايت جهاني بود که 100٪ آمارشون واقعيه. در مورد صحت اين نمودارها سواي تجربه عملي مي تونيد از مديران سايت و افراد حرفه اي و کارکشته سوال کنيد تا شکتون برطرف بشه. اين شرکتها در شرايط مساوي کارآيي رو امتحان کرده و علنا بصورت نمودار ارائه ميدن. هيچ رشوه و ... هم در کار نيست. لطفا بيخود دو سايت جهاني معتبر رو خراب نکنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز GTX275 از 4890 برتره. خوب که ليبنکشو هم دادم خدمتون. اصلا لينکهارو باز کرديد؟ کدوم رکورد دست 4890 هست!؟!؟!؟!؟!؟؟ چرا بدون مدرک بر اساس تعصب صحبت مي کنيد!؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي جالبه خيلي. از همه دوستان مي خوام لينکي رو که آقاي Don_Corleone دادن رو باز کنيد. در همين لينک هم GTX295 بهترين امتياز رو با 119.8 آورده!؟!؟!؟ اونوقت ايشون اينو تازه سند مي کنن که Nvidia عقبه. با کمال تعجب لينکي که ارائه داديد حرفتونو رد مي کنه!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مي شه لطف کنيد چند تا مادربورد AMD Support که چيپشون واقعا خوب و امکاناتشون آپديت باشه و توي بازار هم موجود باشه ذکر کنيد!؟؟! ما که چيزي نديديم و تمام AMD کارها فقط مادربوردهاي چيپست Nvidia رو به عنوان بهترين معرفي مي کنن و تمام سايتها براي تست از مادربوردهاي چيپ ست Nvidia استفاده کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منتتظرم پاسخم عزيز.
اينکه P45 چيپ مياني هست نظر شماست. شما که مي گفتيد که Core i7 قيمتش 4 برابر 955 هست حالا مي گيد و ديديد که اشتباه مي کنيد. حالا بيام مادربوردش رو مقايسه کنم(چرا مدام اين شاخه به اون شاخه مي پريد)ببنيد بازم تاکيد مي کنم که آخرين پردازنده AMD يعني Phenom II-X4 955 در برابر Intel Core 2 Quad Q9650 زياد عقبه و مادربوردي که Q9650 رو ساپورت کنه با قيمت 85000 تومان هم گير مياد. شما اصلا نيازي نيست بريد سراغ Core i7. همون Q9650هم کفايت ميکنه که بالاترين پردازنده AMD رو شکست بده . اگر مي خواين لينک بدم خدمتتون!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز قيمت Core i7-920 حدود 300000 تومان و Core 2 Quad 9650 حدود 320000 تومانه و بالاترين پردازنده AMD يعني Phenom II-X4 955 بر اساس لينکي که توي پستهاي قبلي دادم(اگه مي خواين بازم بدم) از اين دو پردازنده پايين تره و قيمتشم تقريبا در همين حده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هيچ کس هم نگفته که کارآيي Corei7 چهار يا پنج برابره. اما تفاوت کارآيي کاملا محسوس و زياده.
لطفا جوسازي نکنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU Intel Core i7-920 + Mother Board GA EX58UD3-R قيمت مجموع 580000 تومان.
CPU Intel Core 2 Quad Q9650+Mother Board EP45DS3-L قيمت مجموع 420000 تومان.
هر دو سيستم فوق از Phenom II-X4 055 (به عنوان آخرين پردازنده بالاي AMD) کارآيي بالاتري دارن. اگه مي خواين مدرک ارائه بدم!؟
عرض کردم شما مطالب بنده رو با دقت و کامل نمي خونيد و با تعصب صحبت مي کنيد. من پاسختون رو قبلا دادم بازم مي دم.پاسخ:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core Duo E5300 BOX با قيمت 75000 تومان و کاملا هم بررسي کردم با مدرک.
خواهشمندم مثل بنده حقير تکه تکه به سوالت پاسخ بديد و بررسي کنيد تا بحث اين شاخه به اون شاخه نشه و جواب سوالات نا تموم نمونه.
با تشکر.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 14-07-09 انجام شده است
arbabe.sayeha (14-07-09)
ببینید دوست عزیز جناب دون معیار شما برای انتخاب زیاد درست نیست!رکورد برای کارایی بلند مدت و پایدار در نظر گرفته نشده!دستیابی پردازنده به فرکانسهای بالا با خنک کننده های آنچنانی برای چند لحظه اصلا معیار خوبی نیست و ...
هرچند الان که اخبار رو مرور می کردم Phenom 2 9650 و be با قیمتی باور نکردنی عرضه خواهد شد که اینتل رو جدا به چالش میکشه...
(ما که فن بوی نیستیم شکر خدا :دی)
تو هر مقطع زمانی هر برند/مدلی که برتر باشه بسته به نیاز ها و کاربرد خریداری میشه
ببینید افزایش فرکانس تا یه حدی افزایش زیاد پرفرمنس رو در بر میگیره بعد از اون فقط رکورد هست نه چیز دیگه ای اصلا عاقلانه هست با قیمتهای بالا کولر و ...بخواد به فرکانسی یه پردازنده متوسط رو برسونه که با این هزینه میشه یه پردازنده های گرفت!!؟؟
در مورد گرافیک هم خیلی تناقض دیده میشه!دوست عزیز شما که خودتون بهتر می دونید اکثر رکوردها گرافیک به علت پردازند ه قوی و CPU Test ها در 3d mark ها گرفته میشه وگرنه گرافیکهای امروزی در شرایط عاد ی برای کاربرای معمولی اصلا در اون حد اور نمیشن!!اکثر یا توسط سازنده اور شده هستند یا محدودیت بالا دارن مخصوصا برای مموری کلاک.
ببینید قبل از ورود 4670 رقیب سری 9600 چی بود!؟بعد از ورود 260 فروش 4870 به شدت کاهش یافت
سر ی 9800 با و 4830 رقابت بسیار نزدیکی دارن د رمورد 9800GTX+ , 4850 چطور؟د رمورد فیزیک و کودا چطور؟د رمورد سازگاری بهتر درایور ها با بازی ها چطور که نمونش رو توی GTA IV دیدیم!
و...
درسته منم فکر می کنم بحث بره کنفرانس بهتره
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 14-07-09 انجام شده است
Chess Is Life
|
|
من وقت بحث کردن در مورد مطالب کلی و آشکار رو ندارم.
AMD FANATIC
عضو VIP شهرسختافزار
این پردازنده در اورکلاک اگر از لحاظ میزان فرکانس که پیدا میکنه به گرد Ph2 955 نرسیده کجا دیدید پردازنده ای در فرکانس 6200 بتونه تست های 3D رو پاس کنه حداقل ما که در اورکلاک دستی داریم این رو بهتر میدونیم لطفاً اطلاعاتتون رو آپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( من به میزان قدرتش در اورکلاک کار ندارم گرچه باز هم در رده بالا Ph2 نشون داده کم از Core i7 نداره
هیچ مدرکی ارائه نمیدهم چون احتیاجی نیست هر کس اورکلاک رو دنبال کند خودش میدونه این قضیه روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کجا این رو دیدید شما که یک Q9650 به میزان 7 گیگاهرتز برسد مگر در بعضی بلاگهایی که یک بنده خدایی پاور 4000 واتی داشتند رکورد این پردازنده در CPUZ میزان 5094 مگاهرتز هست این لینک معتبربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از دوستان که در همین سایت هم هستند که بسیار هم عاقل هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این موضوع من نظری ندارم ولی در حالت کراس فایر اگر شما یک مورد گرافیک جیفورس در 20 مورد بهترینهای جهان رو پیدا کردید من رو هم خبر کنید شاید اطلاعاتم کم شده این لینک برای کراس فایر پایین هست من به تک گرافیک و اینکه مردم قدرت خرید چند کارت ندارند کاری ندارم لطفاً تمام موارد رو در سخنانتون در نظر بگیرید این کارتها در حالت کراس فایر قویتر از جیفورس هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من هم هست نظر سایت اینتل هم هست نظر بسیاری از اساتید دیگر هم هست لینک هم که احتیاجی به ارائه نیست این مشخصه این چیپ رده میانی رو داره نه High End دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم اگر کسی از مدیران سایت چیزی نمیگویند دلیل این نیست که تمام حرفهای شما منطقی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر تاپیک و پست شما فقط و فقط اینتل E5200+E7300+Q9550 و مادربرد گیگا چیپ P45 به چشم میخوره این درست نیست که روی یک محصول تکیه میکنید و صحبت از گارانتی و ... مسائل دارید بهترین گارانتی ایران طبق کدام مدرک میگویید آواژنگ هست مدرک ارائه دهید لطفاً
سالیان سال بهترین گارانتی ایران سازگار ارقام بوده که بهترین خدمات رو داشته و کمترین خرابیها حالا هم که مادربردهای الایت گروپ رو گارانتی میکنه و البته چندین برند دیگه
الان رو نمیدونم باز هم بهترین هست یا نه اما اگر آواژنگ هست مدرک ارائه بدید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
.D3VIL. (15-07-09), arbabe.sayeha (15-07-09), Computex (15-07-09), Don_Corleone (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
اصلا مقایسه این دو تا سی پی یو کار اشتباهیه...
ما تو مقایسه باید چندین فاکتور رو مد نظر قرار بدیم...
1. قدرت
2. کیفیت
3. قیمت
4.سرعت
و...................
جمع اینا میشه مقایسه یا مغایره نه اینکه فقط بخوایم به یه مبحث بپردازیم.
Don_Corleone (15-07-09), Labyrinth (15-07-09)
دوست عزیز هر چند میخواستم بحث رو ادامه ندم ولی با این حرفتون هنوز هم نمیتونم جلوی خنده ام رو بگیرم :
نقل قول:
ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو 20 تا رکورد multi دنیا geforce وجود نداره. استناد شما چیه ؟
http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?t...plicationId=12
رکورد دنیا رو دقت کنید جناب Kingpin زدن 37k با 3 تا 4890. در حالی 2 تا 295 به این نمیرسه.
خيلي جالبه خيلي. از همه دوستان مي خوام لينکي رو که آقاي Don_Corleone دادن رو باز کنيد. در همين لينک هم GTX295 بهترين امتياز رو با 119.8 آورده!؟!؟!؟ اونوقت ايشون اينو تازه سند مي کنن که Nvidia عقبه. با کمال تعجب لينکي که ارائه داديد حرفتونو رد مي کنه!!!!!
دوست عزیز اگه gtx295 119.8 آورده گرافیک onboard من 1600 تا امتیاز میگیره. اونقدر گلابی نیستم که لینکی بذارم که حرف خودم رو نقض کنه. باید براتون توضیح بدم اونی که شما میگین امتیازی که به کاربر زننده رکورد میدن. ما معمولا (شما رو نمیدونم) امتیاز گرافیک رو با 3dmark نشون میدیم. یه زحمت به خودتون میدادن صفحه رو کمی پایین میومدین میدیدین که همه ی
20 تا رکورد اول رو (البته بر حسب 3dmark ببخشین اگه اشتباه میکنم ها) تو دست 4890 هستش و نامی از geforce نیست برادر.
مطلب دیگه اگه حرفهایی که شما در مورد من میگین درست بود الان رتبه 290 جهان رو نداشتم. چون من اشتباه میکنم و شما درست میگین حتما شما kingpin هستین (نفر اول دنیا) که حرف های ما رو که 290 ام هستیم نقض میکنین.
برادر!
چند سالی هست که چیپست های AMD انویدیا رو رد کردن . شما هنوز چند سالی تو این زمینه عقب هستین. مثال بورد خواستین ؟ Crosshair III Formula رو حتما ندیدین. از rampage II اینتل کم نمیاره.
دیگه اگه crosshair III رو ندیدین حتما rampage II رو هم ندیدین.
کدوم رکورد دست 4890 هست!؟!؟!؟!؟!؟؟ پاسخ : 20 رکورد اول جهان مدرک : همون لینک رو باز کنین و امتیاز های 3dmark رو نگاه کنین
آخه کدوم آدم عاقلي مي ره واسه سيستم خانگي Xeon بخره عزيز!؟ لطفا اطلاعاتتون رو تصحيح کنيد.
این آدم عاقل که میگین نمونش آقا شهریار مدیر ارشد سایت و رکورد دار رم جهان هستن
آدم عاقل دوم که به زودی میگیرن نفر اول ایران تو رنکینگ hwbot هستن
آدم عاقل سوم نفر چهارم رنکینگ
اینا نمیفهمن بعد شما میفهمین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز پردازنده هاي Core i7 در اورکلاک هيچ رقيبي ندارن
میشه بگین core i7 تا فرکانسی اوور شده در حالی که Phenom II تونسته 7ghz رو رد کنه؟
http://www.hwbot.org/hardware/proces...0Extreme%20975
corei7 داداش 6ghz آخرشه. البته اگه نگین 49.1 امتیاز یعنی 49.1ghz
دوست عزيز. لطفا اطلاعاتتون رو Update کنيد. بازم تاکيد مي کنم قيمت Intel Core i7-920 حدود 300000 تومانه و قيمت AMD Phenom II-X4 955 حدود 310000
دوست عزیز گرون میدن بهتون. 955 فقط 250 تومنه و 920 فقط 280 تومن. یادم نبود به ما اوورکلاکر ها تخفیف زیاد میدن همین 940 رو 200 گرفتم 1 ماه پیش
ضمنا این i7 ای که میگین ضریب باز داره ؟ ازتون پردازنده ضریب باز خواستم عزیز
در ضمن Q9650 به راحتي تا 7Ghz اور کلاک ميشه. لطفا با مدرک و دليل صحبت کنيد.
تو رو خدا اینو نشون بدین. خواهش میکنم ازتون
http://www.hwbot.org/hardware/proces...0Q9650%20(3Ghz)
اینکه بالای 5 رو با به زور با SS زده نه به راحتی.
عزيز GTX275 از 4890 برتره. خوب که ليبنکشو هم دادم خدمتون. اصلا لينکهارو باز کرديد؟ کدوم رکورد دست 4890 هست!؟!؟!؟!؟!؟؟ چرا بدون مدرک بر اساس تعصب صحبت مي کنيد!؟!؟
http://www.hwbot.org/hardware/videocard/Radeon%20HD%204890
http://www.hwbot.org/hardware/videoc...ce%20GTX%20275
فکر کنم اینو دیگه هر چشم سالمی میتونه تشخیص بده کدوم بهتره. نیازی به توضیح نداره
تمام AMD کارها فقط مادربوردهاي چيپست Nvidia رو به عنوان بهترين معرفي مي کنن و تمام سايتها براي تست از مادربوردهاي چيپ ست Nvidia استفاده کردن.
من منتتظرم پاسخم عزيز.
تو همین سایت خودمون با AMD کارها صحبت کنین. سخت که نیست ؟ اولین نمونه AMD کاره خودمم که میگم چیپست AMD خیلی بهتره. پس سور عمومی تمام نقض شد.
اينکه P45 چيپ مياني هست نظر شماست. شما که مي گفتيد که Core i7 قيمتش 4 برابر 955 هست حالا مي گيد و ديديد که اشتباه مي کنيد.
کی گفتم داداش ؟ کدوم سایت نوشته P45 میانی نیست ؟ پس اگه p45 خودش Highend هستش احتمالا x48 هم نخودچی هستش.
دوست عزیزم من پدر کشتگی با شما که ندارم. میگم اطلاعات غلط به مردم ندید. شما 9650 رو به اسونی به 7 اوور کنین من تا آخر عمر دست به کامپیوتر نمیزنم.
یه بار دیگه میگم تو اینترنت سرچ کنین پول گرفتن این سایت ها از بعضی شرکتها مشخصه. ولی فرض کنیم اونا درستن. یعنی 18000 اوورکلاکر دنیا همه پول میگیرن رکورد غلط بزنن عزیز؟ همه لینکهایی که گذاشتم از سایتی هستش که هیچ کس بهش شک نداره و توسط 18000 نفر میچرخه نه چند نفر.
دفعه قبل داشتین به شخص من مشاوره خرید سیستم میدادین گفتم جدی نگیرم ولی لطفا اول نگاه کنین طرف کیه و چقدر حالیشه.
AMD FANATIC
.D3VIL. (15-07-09), arbabe.sayeha (15-07-09), Computex (15-07-09), Labyrinth (15-07-09), ViViD (15-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks