این پردازنده در اورکلاک اگر از لحاظ میزان فرکانس که پیدا میکنه به گرد Ph2 955 نرسیده کجا دیدید پردازنده ای در فرکانس 6200 بتونه تست های 3D رو پاس کنه حداقل ما که در اورکلاک دستی داریم این رو بهتر میدونیم لطفاً اطلاعاتتون رو آپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( من به میزان قدرتش در اورکلاک کار ندارم گرچه باز هم در رده بالا Ph2 نشون داده کم از Core i7 نداره
هیچ مدرکی ارائه نمیدهم چون احتیاجی نیست هر کس اورکلاک رو دنبال کند خودش میدونه این قضیه روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کجا این رو دیدید شما که یک Q9650 به میزان 7 گیگاهرتز برسد مگر در بعضی بلاگهایی که یک بنده خدایی پاور 4000 واتی داشتند رکورد این پردازنده در CPUZ میزان 5094 مگاهرتز هست این لینک معتبربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از دوستان که در همین سایت هم هستند که بسیار هم عاقل هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این موضوع من نظری ندارم ولی در حالت کراس فایر اگر شما یک مورد گرافیک جیفورس در 20 مورد بهترینهای جهان رو پیدا کردید من رو هم خبر کنید شاید اطلاعاتم کم شده این لینک برای کراس فایر پایین هست من به تک گرافیک و اینکه مردم قدرت خرید چند کارت ندارند کاری ندارم لطفاً تمام موارد رو در سخنانتون در نظر بگیرید این کارتها در حالت کراس فایر قویتر از جیفورس هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من هم هست نظر سایت اینتل هم هست نظر بسیاری از اساتید دیگر هم هست لینک هم که احتیاجی به ارائه نیست این مشخصه این چیپ رده میانی رو داره نه High End دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم اگر کسی از مدیران سایت چیزی نمیگویند دلیل این نیست که تمام حرفهای شما منطقی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر تاپیک و پست شما فقط و فقط اینتل E5200+E7300+Q9550 و مادربرد گیگا چیپ P45 به چشم میخوره این درست نیست که روی یک محصول تکیه میکنید و صحبت از گارانتی و ... مسائل دارید بهترین گارانتی ایران طبق کدام مدرک میگویید آواژنگ هست مدرک ارائه دهید لطفاً
سالیان سال بهترین گارانتی ایران سازگار ارقام بوده که بهترین خدمات رو داشته و کمترین خرابیها حالا هم که مادربردهای الایت گروپ رو گارانتی میکنه و البته چندین برند دیگه
الان رو نمیدونم باز هم بهترین هست یا نه اما اگر آواژنگ هست مدرک ارائه بدید

Bookmarks