خب ببینید دوستان به نظر من توی این رنج بهترین انتخاب E7400 + Giga p43 هستش که میشه حدود 200 تومن در مورد به صرفه بودن ای ام دی در همه رنجه کاملا مخالف هستم ببینید این رو قبول دارید که از نظر پرفرمنس اینتل (فعالا) یک گام جلوتر هست؟وقتی م یخوایم توی رنج 90 خرید کنیم نیازی نیست بریم رنج 70 چون فلان پردازند ه با کارایی 10% کمتر اون قیمت رو داره!بعد اینکه ملاک انتخاب پردازنده دستیابی به فرکانس بالاتر نیست و مولتی پلایر باز و ....مگه قصر اورکلاک حرفه ای و رکورد زدن رو داریم؟در همه دستور ها سری ***7 به راحتی 7750 رو کنار میزنه بعد اینکه مدل بلک ادیشن و 7400 رو در نظر بگیرید از یه فرکانس به بعد مثلا 3.8 که جفتشون راحت میان تفاوتی دیگه نداره افزایش فرکانس بر ای خیلی از دستور ها و اونوقت باید یه کولر مناسب هم داشته باشیم هرچه قدر هم که اورکلاکر حرفه ای باشیم بازم پس هزینه 70 رو + یه کولر کنید ببینید ارزش داره یانه!؟البته مثلا 955 بی ای نسبت به قیمتش با توجه به کارایی دوستان انتخاب خوبی هست برای ای ام دی اولی بازم این پردازنده بدون توجه به p/p کاملا فاصله داره با 920 اینتل
کلا ای ام دی در هر رنجی که پردازنده داشته باشه بیشتر برای قیمت مناسبش هست نه پرفرمنس!
د رمو رد گرافیک هم که جناب دون مطرح کردن به شدت مخالف هستم و حسابی جای بحث داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید در یه مدت انویدیا با سیاست غلط های اند و دو هسته ای ها فروش مید رو از دست داد ولی باز الان پرفرمنس به سمت اونه
اینم کاملا رد میشه!یادم میاد برخی دوستان از دور خارج شدن c2q می فرمودن اما هنوزم 6700 و 8200 و 9550 فروش بسیار بالایی رو دارن و اینها هم چیزی نیستند جز 775!وقتی این برد اونا رو ساپورت می کنه در عرض یه سال میشه با یه هزینه مختصر یه c2q ارتقا داد.در ضمن اگر شما AMD رو انتخاب کنید به احتمال زیاد آینده بهتری هم نسبت به LGA 775 خواهید داشت.
باز میگم بحث به بیراهه نره من توی این رنج بدون شک 7400 رو انتخاب م یکنم با یه p43 حتی از بایواستار که ارزونتر هم دربیاد و با یه اور منطقی بدون نیاز به مولتی باز و کولر مناسب 3.8 90% اپلیکیشن های روز رو به راحتی جوابگو خواهد بود به شرط عدم محدودیت از سایر قطعات .
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks