100٪ سازگاره. حتي با بالاترين گرافيک موجود در بازار يعني Geforce GTX295 هم سازگاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سري Intel Core 2 Duo E5000.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
E5200 قيمتش حدود 71000 تومانه. فقط باکسشو پلمب بخريد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7750 قيمتش 63000 تومانه.
آره مادربورد AMD با مادربورد اينتل دو سري کاملا جداست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چوبکاري مي فرمائيد. هر سوالي داريد در خدمتم و دوست دارم با اطلاعات کامل اقدام به خريد کنيد. حتي اگه مي دونيد لازم داريد شماره تلفن ثابت(توي تهران اگر باشيد) بهم بديد تا باهاتون تلفني صحبت کنم و اگر کاري از دستم بر بياد انجام بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت رو که قبلا گفتم.(الان قيمت کاذب 73000 تومان هم داره اما قيمت واقعيش 69000 تومانه و مطمئنا تا چندي ديگه همين يا حتي پايينتر قيمتش خواهد شد). مشخصات اين پردازنده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ModelBrandIntelProcessors TypeDesktopSeriesPentium Dual-CoreModelBX80571E5200CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775Tech SpecCoreWolfdaleMulti-CoreDual-CoreNamePentium E5200Operating Frequency2.5GHzFSB800MHzL2 Cache2MBManufacturing Tech45 nm64 bit SupportYesVirtualization Technology SupportNoVoltage0.85V – 1.3625VThermal Power65WCooling DeviceHeatsink and Fan included
همونطور که مي بينيد Cache Memory اين پردازنده دو مگابايت هست.
سوالي بود در خدمتم.

Bookmarks