اگه واقعا کسی کارت گرافیک های که نوشتم سالم داره و بعضی ها که قدیمی هیچ جدیدارو با گرانتی داره لطفا اعلام کنه.
خرید حضوری باشه که چه بهتر...
با سلام این اول بگم گرافیک فقط نویدیا باشه میخوام.
گرافیک اول: 192 بیتی . 3 گیگ . GTx 660 ti
گرافیک دوم: اسم نمیبرم گرافیک های قدیمی 2 گیگ یا 4 گیگ اما 256 بیتی باشن میخوام.
گرافیک سوم: 128 بیتی . 2 گیگ یا 4 گیگ . gtx 750 ti
گرافیک چهارم: 128 بیتی . 2 گیگ . gtx 950
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 10-08-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
اگه واقعا کسی کارت گرافیک های که نوشتم سالم داره و بعضی ها که قدیمی هیچ جدیدارو با گرانتی داره لطفا اعلام کنه.
خرید حضوری باشه که چه بهتر...
هر 24 سایت یکبار اپ پس بالا
بالا........
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه شما چقدره
اینکه ربطی به بودجه نداره دسته دو دیگه فراتر بره خوب میرم گرافیک نوع 950 میگیرم در لیست که نوشتم اولن از 950 دیگه بالاتر نیس قیمت دومم باز در لیست که نوشتم دیگه چه قیمتی میتونه داشته باشه که بخوام براش بوجه ای تعیین کنم حرف میزنیدا :|
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 14-08-16 انجام شده است
Mohsenbike (14-08-16)
|
آخه اون روز بعد از مدت ها برای خرید به قطعه داشتم می رفتم بازار کامپیوتر می خواستم از چند تا از دوستام بپرسم گرافیک کارکرده ای دارن که بدرد کار شما بخوره می خواستم بدونم نهایت بودجت برای این کار چقدرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر شدم جواب ندادی
یه سوال مهم دارم و ممنون میشم دوستان واقعا من راهنمایی کنن.
یه کارت 660 تی پیدا شده یعنی قراره حضوری معامله کنیم قیمت اینارو تو پیام بعدی میگم سوال اصلی اینه قراره کارت خودم که 730 هست بدم و مبلغی هم سر بزارم بهش بدم کارتش بگیرم فقط کنج کاوم ایا کارت اون که خودش میگه هیچ مشکلی نداره و قراره تست هم بکنیم از دایرایکس 11 پشتیبانی نمیکنه یا یه چیز دیگه ای هست که بجای اینکه من عجله کنم برای خرید اون خیلی عجله داره. منکه با کارتم تمام بازی های قدیم و جدید با رزولیشن 800.600 باز میکنم 30 فریم هم میگیرم. اون چرا انقدر عجله داره برام سواله؟ میشه این مورد یکی راهنمایی کنه؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 23-12-16 انجام شده است
660ti از dx11 پشتیبانی میکنه . باید مهلت تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (23-12-16)
ممنون از پاسخ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگه کارت خودش 350 میده و کارت من 180 میگیره و باید 170 هم سر بدم. ایا میصرفه؟
حدث میزنید زیاد کار کنه کارت و مشکلی نشون بده؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks