آقا اشکان گل
باید توی بخش خرید تاپیک میزدی بهتر به نتیجه میرسی نه توی بخش فروش
برای راهنمایی یک نفر از دوستان داشته سوزونده بعد داده گارانتی گفتن براش تعویض کنن و قصد فروش رو هم داره خواستی بگو تا براتون PM ارسال کنم
آقا اشکان گل
باید توی بخش خرید تاپیک میزدی بهتر به نتیجه میرسی نه توی بخش فروش
برای راهنمایی یک نفر از دوستان داشته سوزونده بعد داده گارانتی گفتن براش تعویض کنن و قصد فروش رو هم داره خواستی بگو تا براتون PM ارسال کنم
mehrdad_ab (24-10-12)
|
سلام عزیز جان ممنون اما تو فروش همه میبینن رفیق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم خودم چند روزه باهاش در تماسم میدونم بورد به کیس خورده سوخته گارانتی هم نداره جاش بده قرار شماره پیگیری بده خودم با گارانتی صحبت کنم شما یکی دیگه گیر بیار بیزحمت....
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SiamkoGames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود بر دوستان گل
دوست گرامی من صاحب این مین بودم که تودستم سوخت و گارانتی داشت ... ویستا ... من هم فرستادم تا یکی دیگه جایگزین بهم بدن اما بعد از 3ماه جنگ و جدال با شرکت گارانتی اخرش با 550ت به صلح رسیدیم و پولو تحویل گرفتم اما دیگه اون غول دوس داشتنی از دستم رفت حیف
اما کل وسایل جانبیش برام موند از کارت صدا تا کابلهای ساتا و رابط اس ال ای
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks