سلام به دوستان
خریدار یک مین asrock 990 ex4
و cpu 8120 هستم
لطفا پیشنهاد خود رو همینجا بفرمایید
قطعات ترجیحا دسته دوم
از این هم بود خریدارم
ga-970a-ud3 rev 3.0
ga-970a-d3 rev 3.0
سلام به دوستان
خریدار یک مین asrock 990 ex4
و cpu 8120 هستم
لطفا پیشنهاد خود رو همینجا بفرمایید
قطعات ترجیحا دسته دوم
از این هم بود خریدارم
ga-970a-ud3 rev 3.0
ga-970a-d3 rev 3.0
آخرین ویرایش توسط arefjoon در تاریخ 25-11-12 انجام شده است
|
عارف جان 8120 با 8150 روی خنک کننده هوا تفاوتی با هم ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arefjoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من شما 8120 تهیه کن که بودجه برای خرید مادربرد خوب داشته باشی
برای این سری پردازنده مادربرد 8 فاز به بالا با هیت سینک مناسب را توصیه میکنم
اگر هم 4+1 فاز گرفتی حتما مدلی بگیر که هیت سینک ماوسفت مناسب داشته باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد شما چه مینی هست؟
تو مینائی که تست کردم تنها بردی که خیلی خیلی راحت با این سری پردازنده ها عمل میکرد asrock 990 ex4 بود که قیمتش الان باید حدود 400 باشه ( البته یکی از دوستان تو فروم گفت که تو بازار گیر نیاورده )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arefjoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
770 de3l که ماوسفتهاش زیر بار، در حد ذوب شدن داغ میشد و 970 که 4 فاز بود دماش بالا میرفت ( در حدود 50 درجه )
فقط اون مدل 990 بود که انگار یدونه سمپرون را داره هندل میکنه ، هیت سینکش یکم فقط گرم میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (26-11-12)
نبود؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عارف جان من یدونه مادربرد ex4 دارم که احتمالا آخر هفته میخوام برای حراجی بگذارم
چون خودم این مادربرد را به شما پیشنهاد کردم و فکر کردم توی بازار گیر میارید دلم نمیخواست مین خودم را به شما پیشنهاد بدم که خدای نا کرده برای شما یا سایر دوستان سوتفاهم نشه
به هر حال خیلی راحت ترم که شما این مدل مین یا مدل مشابه را در بازار خرید بفرمائید ولی اگر مادربرد خوب پیدا نکردید و تصمیمتون برای خرید این مین قطعیه تو پرایوت پیغام بدین تا معامله کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پ.خ دادم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپ
مین asrock 990fx ex4 از اقای nima_hl خریداری شد و مبلق به حساب ایشان واریز گردید
منتظر ارسال
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arefjoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی میکنم فردا ارسال کنم ( به شرط آنکه آدرس برام ارسال کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی قول پس فردا را بهتون میدم که بد قول نشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارکتون باشه برد بسیار خوبی نسیبتون شد ( حالا میاد خودتون میبینید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks