4830 1GB هم بود ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از دوستان هر کسی کارت گرافیک های زیر رو داره و مدل 1 گیگش " فقط " من خریدارم .
از Ati :
4670 و 4770 و 4850 .
از Nvidia :
9500GT , 9600GT , 9800GT
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
4830 1GB هم بود ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یکی از دوستام 9500 داره یک گیگ asus و 20 روز کارکرده گارانتیش هم فول هست
کاربر شهرسختافزار
قیمت چقدره ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت شما دوست عزیز
من از شرکت گسترش علوم اینجا امده ام.شرکت ما با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.
من برای شما دوست عزیز که طالب خرید کارت های گرافیک هستید کارت گرافیک Evga 9500GT 1GBرا در نظر داریم که همانطور که مستحضر هستید برند Evgaاز بهترین برند ها هستند که کیفیت قطعاتشون عالی است.
این کارتی که ما برای شما در نظر گرفتیم با 2 سال گرانتی تک دیتا که اصلا باز نشده و پیچ نخورده است.شرکت ما اصلا در زمینه قطعات دست دوم فعالیتی ندارد.قیمت این کارت بسیار مناسب است.شرکت ما از این کارت به تعدادی زیادی فروخته است که همه از بازی کردن لذت بردند.شما می توانید با این کارت گرافیک بازی "گرید"را با رزولوشن 1360x768 با تمام جزئیات و تا اخرین انتی الایز بازی کنید.شما مطمئن باشید ما تست کرده ایم.
شما می توانید برای خرید و اطلاع از قیمت با ایمیل مدیریت ما در تماس باشید.
ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
با تشکر ویژه از شما کاربر محترم و مدیریت محترم انجمن
evrin1941 (24-07-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gostaresh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز درسته EVGA جز بهترین تولید کننده های انویدیا هست. شما سایت ندارید بعد از 15 سال تجربه ؟؟؟
راستی ati 4870 چه برندهایی دارید و چنده ؟؟؟
Gostaresh (24-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
9500 gt نخر پشیمان میشی یا 4850 بگیر یا 9800gtبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط evrin1941 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما سایت احتیاجی فعلا نداریم ما با خیلی از شرکت ها و افراد و مغازه ها در ارتباط هستیم.مخصوصا پاساژ ایرانیان که افرادی زیادی در ان هستند با ما همکاری دارند.البته لازم به ذکر است که شرکت ما در حال راه اندازی سایت است.انشاءالله اماده شد حتما اعلام می کنیم.ما XFX4870 1GB را هفته پیش با قیمت239 هزار تومن به فروش رساندیم اما به دلیل استقبال زیاد کاربران تمام کردیم ولی شما دوست عزیز می توانید اگر برند و یا مدل خاصی را در نظر دارین ما با گارانتی معتبر برای شما با قیمت بسیار مناسب پیدا کنیم.
من به دوستانی که رزولوشن زیر 1680X1050 دارند پیشنهاد می کنم فعلا از Evga 9500GT 1GBااستفاده کنند که بسیار عالی از اب در امده است که هم ضرر نکند و اینکه در نظر داشته باشین که اخر سال2009 یعنی امسال DX11 کارت هایش به بازار می اسد البته فارغ از مشکلاتی که دارد.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز کارت 260gtx چه برند هایی دارید و چنده ؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
ما به دلیل استقبال زیاد از این کارت.ما این کارت گرافیک را یکی از برند zotac داریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط evrin1941 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac GTX260 SP216
قیمت این کارت حدود235 هزار تومن می باشد یعنی ممکنه یک ذره بالا یا پایین بشه.
اما من پیشنهاد می کنم بهترین انتخاب همون 9500GTمی باشد در حال حاضر تا DX11 بیاد و جا بیفته.نظر نظر شماست.
با تشکر
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
evrin1941 (26-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks