کسی اگه داره یه عکس واضح بزاره یه قیمت هم بده
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می فروشم قیمتی که خودم واسم در اومده فقط بلاک با تراش کاری 96.000 تومان هست و هزینه عایق بندی و بست هم پای خودم رکوردای هم که باش زدم
New Season
serpens13 (06-10-09)
آقا معین من نفر اول اومدم به شما گفتم که ما رو قابل ندونستی جوابمون رو ندادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بست 1366 مثل همون 775 هست که نشونم دادی؟
داخل کانتینر صاف هست یا شیار داره ؟
من خودم قسط ساختنش رو داشتم ولی کلاس هام طوری شد که جای سر خاروندنم دیگه ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا دانشجویی راه بیا دیگه
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من هم دانشجو هستم و باید دوباره یکی بسازم کف این کانتیر ساخت خیلی خاصی داره
دارای 9 تا سوراخ هست که 8 تاش به هم راه داره و یک سوراخ مرکزی داره زاره سوراخ کف 45 درجه هست که این موضوع باعث میشه در کمترین زمان بیشترین باز دهی رو گرفت
من روی موضوع نیتروژن مایع و بلاک های مربوط بش نزدیک به 1 سال هست که دارم کار می کنم این بلاک هم 2 تیکه هست و بستش برای
1.AM3
2.AM2
3.939
4.1366
5.775
.
.
و خیلی از سوکت ها رو ساپورت می کنه اما تخصصی ترین در 775 و 1366 هست متاسفانه نمی شد 1156 در بیارم و الا اون رو هم بش اضافه می کردم!
فروشش هم واسه این هست که برای دوستان سخت هست ساختش اما من اینجا طرحش رو دارم و تراش کار هم با کارش اشنا هست سفارش بدم 24 ساعته یکی درست می کنه واسم
New Season
AlleN (06-10-09)
HWBOT SSA Member
سلام آقا معینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکی می خوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه کار کنم؟؟
شما یه عکس واضح بزارید من قیمت میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال بی ربط.
آقا معین، بچ نامبر این سی پی یو 920 که باهاش رکورد زدی چیه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks