با سلام خدمت رفقا . اگه کسی از این مادربورد برای فروش داره (_چون میگن خیلی بد در اومده ) اینجا اعلام کنه . ASUSباشه بهتره . زیر 280
با سلام خدمت رفقا . اگه کسی از این مادربورد برای فروش داره (_چون میگن خیلی بد در اومده ) اینجا اعلام کنه . ASUSباشه بهتره . زیر 280
آخرین ویرایش توسط lord_shire در تاریخ 05-08-09 انجام شده است
|
|
مدل خاصی مد نظرتون هست؟ یا اینکه هر مدلی باشه؟
این مادر بوردی که توی امضام نشوتم به کارتون میاد؟ (میفروشم)
lord_shire (05-08-09)
چرا نه! قیمت . . . ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
270 میفروشم البته اگه این خبر شما موثق باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی آقا مادربرد منو نمیخوای؟
Rampage II GENE
من با 10% افت قیمت میفروشم اگه بخوایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا حاجي بهش پيشنهاد دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا شما که تجربه کار با این مادربرد رو داشتی میشه منو راهنمایی کنی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکنه این مدل مادربرد مشکلی داره؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_archi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط به دلیل احتیاج مبرم به پورت PCI و IDE تصمیم به فروش این مادربرد دارم وگرنه از نظر کارایی مشکلی باهاش ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamid_archi (07-08-09)
کجا شنیدین که می گن مادر بورد های X58 بد در اومدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگن هفته آینده از بازار جمع میکنن .من که جای شما بودم میفروختم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks