درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9500 چند؟
نو هست يا دست دوم
چند مگ و DDR چند؟
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9500 چند؟
نو هست يا دست دوم
چند مگ و DDR چند؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقایون سلام
من یک gainward 9500 GT 256 DDR3 دارم که گارانتی فرایند هستش .
زیاد هم بازی نکردم ، گرمای کارت هم مناسب می باشد 42 درجه حالت بیکار ، 60 درجه در بازی ، که با کولینک مناسب کیس دمای کارت در بازی 55 درجه میباشد . تا حالا هم اور نشده است .
تحویل حضوری و 24 ساعت مهلت تست . قیمت 70 یک کلام . دلیل فروش هم ارتقاء و خرید GTS 250
3dmark 06 : 7050
crysis . high quality 1024 * 768 = 27 Fps
عکس از GPUZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس از کارت
MicroSystem (18-06-09)
کاربر شهرسختافزار
اگه واقعا فروشند هستي بايد قيمت رو بياري پائينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac 9500GT 512M DDR3 الان زير 75 تومن هست دقت كن كه اين كارت 512 مگ و DDR3 هست و برندش هم بسيار معتبر هست. در ضمن نو هم هست.
همچنين Zotac 9500GT 512M DDR2 نو با 2 سال گارانتي زير 65 تومن هست كه قيمت اين كارت در حالت كلي از 256 مگ و DDR3 بيشتره(بحث اين نيست كه كدم قويتره).
من خريدار هستم به شرط اينكه قيمت رو در حد معقول پائين بياري.
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 18-06-09 انجام شده است
حدود 60 هستم. مثلا با 90-95 میشه 8800gt یا 3870 خرید پس 70 یکم بالاست .
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزم اگر 8800GT یا 3870 با قیمت 95 - 90 هزارتومان سراغ داری من این کارتمو به شما 60 هزارتومان میفروشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (18-06-09)
قیمت همینه رفیق به شرط اینکه فروشنده داشته باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23195
MicroSystem (19-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نو هست هم 512 دارم هم 1گیگ ddr3 هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (18-06-09)
کاربر شهرسختافزار
من يه چيز ارزون ميخوام ترجيحا 256 مگ. حالا قيمت و برند اين 512 رو ميتوني بگي ( اگر نه از طريق پيغام خصوصي بگو)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks