یکی دستم هست حالا ببینم به توافق می رسیم یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خریدار فوری یک عدد سی پی یو Q6600 یا تعویض با 2180 و پرداخت ماو تفاوت آن ( حد قیمت مقطوع میباشد ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار فوری
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 08-01-09 انجام شده است
|
|
یکی دستم هست حالا ببینم به توافق می رسیم یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه ی نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا فوری زدم ها
شدیدا نیازمندیم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز چرا میخواهید دسته دو بگیرید عزیز فقط یه نظره شما که نمیدونید چه بلایی سر اون پردازنده اومده خوب قبول دارم شاید واقعا به این پردازنده نیاز دارید ولی سعی کنید نو بگیرید یا حد اقل از یه شخص مطمئن که میدونید اورش نکرده و پدرش رو در نیاورده .
دوست خوبم من در این مورد تجربه داشتم اگر میتونید نو بگیرید یا همون طور که گفتم از یه شخص مطمئن.
موفق باشید.
Labyrinth (08-01-09)
به احتمال 99 درصد همین کار رو انجام میدم چون خودم قبلا همچین بلایی سرم آمده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما هم ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks