با احترام ...
Up !! ....
سلام .
دوستان خریدار یک عدد کیبورد Razer Lycosa Mirror یا Microsoft Reclusa هستم . جعبه و گارانتی خیلی مهم نیست . فقط سالم باشه و مشکلی نداشته باشه
در مورد قیمت هم لطفآ منصفانه باشه و توی پیغام خصوصی یا اینجا مطرح فرمایید
تشکر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehransss در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
-----------------------------
Just PCN
|
|
با احترام ...
Up !! ....
Just PCN
دوستان نبود ؟
به دلیل کمیاب بودنشون در حال حاضر اگه دارید به قیمت خوبی میخرم ...
UP .... !
Just PCN
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز من یک کیبورد ترانتولا دارم شاید به کار شما بیاد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehransss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیبورد خیلی ازش استفاده نشده! و جعبه و همه چیزش هم تکمیل هست اگر دوست داشتید تا در همین تاپیک در موردش صحبت کنیم
New Season
mehransss (11-02-10)
سلام . راستش ترنتولا داشتم قبلآ و الان بیشتر مد نظرم Reclusa و Lycosa Mirror هست ولی به هر حال مرسی واسه پیشنهادتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just PCN
Microsoft Reclusa چه مزیتی نسبت به بقیه کیبورد ها داره؟البته من حودم دارم ولی واسه فروش نه.
با عرض پوزش از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (11-02-10)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولآ این کیبورد ها مثل همین Reclusa فرقشون با کیبورد های دیگه تو خیلی چیزاست . مثل روکش طلا برای usb . یا اون Ledای که به عنوان بک لایت دارن که خیلی هم زیباست هست یا پروفایل ساختن واسه بازی های مختلف و دکمه هایی که قابل برنامه ریزی هستن که مثلآ این مدل 4 تا از اون دکمه ها داره یا دکمه های دسترسی سریع که این کیبورد 6 تا داره و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just PCN
Trance (12-02-10)
سلام .
یک عدد Lycosa Mirror نو با هزاران بدبختی ! خریده شد
ممنون و در صورت امکان تاپیک قفل بشه
Just PCN
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks