با سلام خدمت تمامی دوستان
اگر کسی از دوستان بلاک cpu که سوکت 1366 رو ساپورت خریدارم
با تشکر
همکار انجمن اورکلاک
با سلام خدمت تمامی دوستان
اگر کسی از دوستان بلاک cpu که سوکت 1366 رو ساپورت خریدارم
با تشکر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز منظورتون از بلاک چی هست دقیقا؟
New Season
فکر کنم منظورشون بلکهای تهویه آبی (Water Cooling) باشه که بهشون CPU Water Block یا CPU Blocks هم میگن.
همکار انجمن اورکلاک
با تشکر از دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا معین گل منظورم CPU Water Block هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهان چون بلاک رو والا میشه هر چیزی معنی کرد
یک عدد رزریتور XT هست که مشکل داره کلا یک سره شده بچه های بازار این رو برای فروش در فروم هم گذاشتند که فکر کنم در حال حاظر قیمت اون کمی افت کرده باشه در صورتی که تمایل داشته باشید می تونم براتون خریداری کنم محدوده قیمتی که می خواهید هزینه کنید رو بگید تا وارد معامله بشم باشون براتون!
New Season
همکار انجمن اورکلاک
آقا معین گل میشه یک لینک بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوان
|
|
فکر کنم منظورشون این مدل باشه:
nima_hl (01-08-12)
همکار انجمن اورکلاک
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط بلاک سی پی یو میخوام نه کل واتر کولینگ رو
همکار انجمن اورکلاک
هنوز خریداریم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks