در مورد ازراک هر جور که صلاح میدونید عمل کنید ولی چند سری از این مادربردها رو تا حد مرگ تست کردم ( تست یک هفتهای occtpt که هر مادربردی نمیتونه از پسش بر بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eagle_78 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند ماهی هم هست که دارم مادربردهای سری جدیدش رو میبندم زمین تا آسمون با اون مینهای مزخرفی (سری کومبو) که قبلا تو بازار دیده بودم فرق داره
این لحظه هم برای تمام آشنایان نزدیک هم که بخوام سیستم ببندم که جنبه هیسیتی هم داشته باشه از همین سری مین استفاده میکنم ( سری 770 و 785gxh ) . باز خود دانید
اما این مین بایوستار که معرفی کردید :
منبع تغذیه این برد اینقدر ضعیفه که حتی نمیتونه یه 955 رو در حالت دیفالت ساپورت کنه ( آورکلاک پیش کش ) اگر به قسمت پردازنده دقت کنید توضیح داده که پردازندههای بالای 95 وات رو ساپورت نمیکنه
از امکانات هم که بنده هیچ چیزی روی این مادربرد ندیدم و متوجه نمیشم منظورتون از عالی و معقول چیه
به نظرم خرید این برد فقط پول حروم کردن باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks