شما با يكي دو هزار تومان هم باكس cpu نمي توني بخري
سلام
اگر کسی cpu های پائینتر از pentium 4 داره من خریدارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( البته پنتیوم 4 با قیمت پائین هم بود خریدارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای یک کار تحقیقی میخوام! قیمت نمیخوام دونه بیشتر از یکی دوهزار تومان باشه! چند تایی احتیاج دارم!
اگر مجالی بود میگم برای چه کاری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
|
|
SSA Leopard
شما با يكي دو هزار تومان هم باكس cpu نمي توني بخري
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از جواب خوبتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
واقعا زشته که برای یک کار تحقیقاتی این چنین جوابی به دوستمون دادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی خوایین بدین یا بفروشین اخه چرا مسخره می کنید.(البته که این هم قسمتی از فرهنگ هستش)
داداش من شهرستان هستم اگه قرار باشه بفرستم. من یه مغازه سراغ دارم توی شهرمون تعداد زیادی از 478 داره می تونم ارزون تر هم ازش بگیرم. فقط هزینه پست هم روش میاد.
اگه بتونید یکم بیشتر خرج کنید و ارزش بدین به کارتون دیگه این اتفاقات نمیفته.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ARA-RF (17-11-09), Curtis (16-11-09), D J V A H I D (19-11-09), Labyrinth (19-11-09)
سلام
در مورد اون دوستان فقط میگم برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم وجود داره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من cpu مدل core i9 نخواستم که! سی پی یو پنتیوم 3 و پائین تر خواستم که الان کاربرد هم نداره!
در مورد قیمت هم بیشتر از این نمی ارزه پرسیدم از جایی! اونها نداشتند ولی این cpu ها رو تا 3 هزار تومن گفتند بخر! من هم چون هزینه پست میاد روش گفتم تا دو تومن! چون کاری که دارم با این سی پی یو ها عملا خراب کردن اونهاست یعنی دیگه غیر قابل استفاده میشن برای همین نمی تونم زیاد خرج کنم!
آقای Jagvar اگر زحمتی نیست قیمت بگیرید و خبرش رو به من بدید! دیگر دوستان هم اگر سراغ دارن دریغ نفرمایند!
ممنون
فقط و فقط ===> راجر فدرر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده فدات من فکر کردم CPU P4 می خوای من یه دونم دارم یعنی می تونم از کسی بگیرم به کارشم نمی یاد همین طوری می دم بهت فقط بگو کجایی ؟
ادرس پ.خ کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
بنده چون اشنا هستم ارزون تر حساب می کنه.از این بابت مشکلی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من 2.8 با 1 مگ کش ازشون گرفتم با 5 هزار تمن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باشه می رم می پرسم البته دیگه میره برای شنبه.
راستی چنتا می خوایید؟
کار درست همینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیش به سوی پیشرفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ARA-RF (25-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستم اینجا هم تشکر کرده باشم باشم از jagvar+ عزیز که مقداری از تراشه های مد نظر من رو تهیه کرده و برام فرستادند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
[quote=jagvar+;172190]بنده چون اشنا هستم ارزون تر حساب می کنه.از این بابت مشکلی نیست.
چون من 2.8 با 1 مگ کش ازشون گرفتم با 5 هزار تمن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باشه می رم می پرسم البته دیگه میره برای شنبه.
راستی چنتا می خوایید؟
دوست عزيز ضمن عرض سلام با توجه به اطلاعات فروش خوب جنابعالي نياز به يك عدد cpu presscot 478 دارم لطفآ در صورت موجود بودن اعلام فرمائيد . با تشكر
سلام دوست عزیز
2 عدد cpu پنتیوم 1
2 عدد cpu پنتیوم 2
5 عدد Cpu amd soket A
اینا هست دونه ای 2 تومن
منتها معلوم نیست سالمه یا نه چون وسیله واسه تستش ندارم
اگه همینطوری بدون قیدو شرط خریدارین دستور بدین من در خدمتم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks