سلام دوست گرامی؛
وبسایت شهر سخت افزار فروشگاه انحصاری جهت خرید نداره.
نیازی به تاپیک زدن مجزا نبود! شما تو همون تاپیک خودتون می تونستید اعلام بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنن.
سلام من تازه عضو سایت شما شدم وتو قسمت سوال مشاوره خرید یه سیستم بهم پیشنهاد دادن
میخواستم قیمتاشونو بدونم و این سایت(انجمن)روش خرید ش چه جوریه.آدرس فروشگاهتون کجاس ایا خرید حضوری هم دارین
اینم لینک ک دوستان درباره خرید قطعات کمکم کردن
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...20/index2.html
|
*MoJtAbA* (27-05-14), hamed 111 (27-05-14), M A H R A D (27-05-14), PEYMANSTAR (27-05-14)
خب داداش تایپیک که زده شدحالاشما بفرمایید چه جوری میتونم خرید کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
سوال دارم!!! امیدوارم بیربط نباشه وبجا!!
فرق giga h87 hd3 با اون یکی giga h87 d3h چیه؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی همونطور که دوستان گفتن ما در حال حاضر در زمینه فروش سختافزار فعالیتی نداریم.
لطفاً مباحث مربوط به مشاوره و خرید و ... رو در همون تاپیک خودتون ادامه بدید.
نه اینجا تالار مناسبی برای طرح این سوال هست، نه تاپیک مناسبی رو انتخاب کردید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه در انجمن پردازنده و مادربرد مطرح کنید.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(تاپیک قفل شد)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks