نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
خريدار كارت 4670 فوريبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sm2029 در تاریخ 11-10-09 انجام شده است علت: مدير عزيز اشتباهي اينجا زدم انتقالش بديد
|
|
کاربر شهرسختافزار
نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزيز جان اينجاا يا پيدا نميشه يا طرف ميخواد کارت 90 تومنی ،80 بندازه ،بنظرم يه آکبند بگيری بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
HWBOT SSA Member
من که نفهمیدم ایشون sm2029 خریدار کارت 4670 هست یا فروشنده این کارت؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن 4670 90 تومن؟!! چه طوری؟؟zerowattبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتمان512 DDR3 1600 هست که کاراییش از مدل مرجع هم کمتره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند روز پیش که رفته بودم بازار his بدون فن دیدن که خیلی حال کردم از طراحیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sm2029 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش 105 تومن بود ولی فکر کنم به بی صدایش بیارزه
PUMAOC (12-10-09)
HWBOT SSA Member
چقدر باحاله!! پس چرا پل کراس فایر نداره؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خراب کرد!!! اما فکر کنم نیاز نداشته باشه!!
|
|
Asus ddr3 512
خريد اين مدل و اين برند خيلی بهتر از کارتی که اور شده و بجای نو فروخته ميشه....
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
PUMAOC (12-10-09)
HWBOT SSA Member
این نظر شما ست که به کارایی اهمیت نمی دید و فقط و فقط به سمت مارک معتبر تر می ریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضیا کارایی هم براشون مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثل منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چی اور شده به جای نو فروخته می شه؟؟
راستی اگه این دوستمونsm2029 کارت 4670 می خواد بخره!! پیغام خصوصی بده به من یکی از دوستام داره. میخوا ببرم براش بفروشم. چون مال خودمو 85 فروختم گفت مال اونم برفوشم. مال خودمو برای فروش گذاشتم اینجا همه می خواسن مفت بخرن ازم منم... قابل توجه zerowattبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برندش چيه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت؟
چند وقت كار كرده؟
HWBOT SSA Member
براتون پیام خصوصی دادم بخونید!
هیت سینکش هم خیلی خوفه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks