البته اگه كسي هم مي دونه نو كجا كير مياد بگه ممنون ميشم. تو بازار همه 4 گيگ هستن يا قيمت هاي نجومي دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2GB(2*1)/ Bus 1600
Gskill / Crucial / Corsair / Team
سلام.
دوستان كسي رم DDR3 Bus 1600 داره خريدارم.دوستاني كه اين رم رو واسه فروش دارن لطف كنن برند ، مشخصات و ... رو تا تاريخ سه شنبه 28 يعني فردا قبل از ساعت 4 بعد از ظهر اعلام كنن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
البته اگه كسي هم مي دونه نو كجا كير مياد بگه ممنون ميشم. تو بازار همه 4 گيگ هستن يا قيمت هاي نجومي دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2GB(2*1)/ Bus 1600
Gskill / Crucial / Corsair / Team
من یه 3GB 1600 مدل Corsair Dominator برای CoreI7 دارم خواستی 10% زیر قیمت میدم
كار كرده يا نو؟ قيمت؟
ببین برای رم کارکرد زیاد حساب نیست اینم حدودا 3 ماه کار کرده قیمتش هم که گفتم هر چقدر نوش تو بازار تهران بود من 10% زیرش میدم هزینه پست هم با خودمه
میخوام کیت 6GB بخرم واسه همین میفروشم
Curtis (19-10-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlleN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ۲ تا ۱ گیگ ocz یه جا دیدم دیروز باسش ۲۰۰۰ بود ، امکان وصل کردن به بلاک مایع رو هم داشت
۱۱۰ قیمت میداد ، یه جعبه مشتی هم داشت ( پکش حسابی بود ) اگر به دردتون میخوره پ خ بدین تا آدرس مغازش رو بهتون بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدي ميگيد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راي رم كاركرد زياد حساب نيست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزيز.لازم نكرده.من راضي به ضرر شما نيستم با 10% زير قيمت بازار شما خيلي ضرر مي كشيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تو روز روشن هم مي خوان .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي مين كه مي خوام بگيرم 1600 به بالا ساپورت نمي كنه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlleN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا خواستی بگی بزرگ شدی از سخت افزار سر در میاری...نه عزیزم عرفش همینه
دیگه التماسم هم بکنی بهت نمیدم
فکرم نکن نمیتونم جای دیگه مثل این بفروشم
به سلامت
درود
1-من ادعاي بزرگي نمي كنم اين تويي كه ادعاي زرنگي مي كني عزيزم.يعني الان تو يه رم رو 80 بخري قيمت دست دوي اون رم رو 72 حساب مي كني مهندس ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مطمئن باش كارم پيش هر كسي لنگ باشه پيش ادمابي مثل تو لنگ نمي مونه كه بيام التماس كنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-اره ديگه.ادم تو كارش حرفه اي باشه همينه ديگه.فقط مردمو بيچاره مي كنه و تا دسته ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-شما رو بخير و مارو به سلامت.
لطفا اين تاپيك قفل شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks