اگر کسی مايل بفروش بود با قيمت درج کنه ،ممنون
اگر کسی مايل بفروش بود با قيمت درج کنه ،ممنون
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
कभी हार
E2180 ام را میفروشم . قیمت را خودتون بدید ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Maximilian (18-01-09)
کاربر شهرسختافزار
5200 2 تومن از قیمت نوش پایین تر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximilian (18-01-09)
دوستان قيمت پيشنهادی خودتون درج کنيد،من تهران ساکنم ، اور جون اون cpu که شما يه نگاه بهش انداخته باشی به ملکوت رفته! بعد بنظرتون 2 هزار تومان ...؟!!! خوبه همکاريما !
Overclocker (18-01-09)
کاربر شهرسختافزار
عجب ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ملکوت ؟؟؟ الان من دارم باهاش کار میکنم یعنی در دنیای ملکوت هم میشه با قطعه کار کرد ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا چرا جک تعریف میکنی برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از کی تا حالا اور بلای جان سخت افزار شده ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که رکرد نمیزنیم اینجور بهمون میگید بعد یه شخصی که اسم کاربریش اوری نباشه اگر رکد 2180 رو تا 6.0 داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از اون میخری بعد نوبت ما که میشه ...... ؟؟
اگر خواستی خبرم کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Q6600 G0 تو دستو بالت نیست ؟؟ کارکرده ها !!
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 18-01-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
60 هزار تومان قیمت پیشنهادی من هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
یک 2180 دارم اگه خوب برداری بدم نمیاد جاش یک 7200 بخرم.
حدود 3ماه کار کرده با جعبه و فن مربوطه.
قیمت هم دیگه زیر 50 ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نظرات دوستان ،اين قيمت های نو اين پردازنده ها در بازار تهران امروز E2200 قيمت 67،500،E2180 قيمت 61 تومان،E5200 قيمت 78 ،قضاوت با خودتون!
سلام .
5400 دارم 60 تازه خریدم . اورکلاک هم نمیدونم چطوریه.
8400دارم 130پارسال خریدم .
گرافیک 5750 برندگیگابایت دارم. 160 میدم 3هفته شده خریدم میخام کارت ارزان قیمت بخرم.
09112761064
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks