سلام خدمت دوستان شهر سخت افزار
یه کارت گرافیک evga gtx470 دارم که گارانتیش تموم شده به دلیل اینکه اصلا با انویدیا حال نمیکنم میخوام با گرافیک های هم رده مثل 6950 و 6970 تعویض بنمایم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته یکم اینا بهترن)
یه چند نکته قابل توجه این گرافیک داره که عرض میکنم
1.برند evga که فک کنم لازم به ذکر نباشه اعتبار این شرکت
2.برای این گرافیک یک فن دوال زلمان تهیه شده که لینک قیمتش تولاین این هست لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر ,فروش مادربورد , CPU , HDD
البته این مال 570 هست ولی فک نمیکنم قیمتش تفاوت زیادی داشته باشه ( 470 هم هست ولی قیمت نداره) قیمتش در حدود 130 40 تومن باس باشه
3.مشخصات فن Newegg.com - ZALMAN VF3000F(GTX470/465) VGA Cooler with dual 92mm fans, Fan Mate 2, Super Thermal Grease, IHD technology, Nvidia Fermi GTX470 and GTX 465
4.مشخصات گرافیک Newegg.com - EVGA 012-P3-1470-AR GeForce GTX 470 (Fermi) 1280MB 320-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card
5.قیمت گرافیک دوستان قبلا فروش داشتن با برند های پایینتر در حدود 320 بوده و با این فن فک نکنم کمتر از 400 فی بخوره
6.برای تعویض هم ترجیحا مشهد و حضوری که خیال هر دو راحت باشه
7.عکس برای کارتم چون داخل کیس هست اگه کسی خواست تعویض کنه میذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8.این نکته رو یادم رفت اضافه کنم6950 2گیگش در سطح این گرافیک هست....ینی پیشنهاداتون از 6950 2گیگ و بهتر باشه
مرسی
منتظر پیشنهاداتون هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
![]()
Bookmarks