زیرو وات جان بحث رو به حاشیه نمیکشم فقط ازت یک سوال داشتم گارانتی کارت چقدر باقی مونده واینکه بفروشیش چی میخوای جاش بخری شاید من برای یکی از دوستام بخوام
اين کارت به فروش ميرسه ،بدون حتی يکبار اورکلاک ،عين نو ،پاور نکشيده و به علت مشغله داخل کارتن مانده تا الان که اگهی خورده ،لطفا وارد بحث های حاشيه نشيد ،اين کارت به بالاترين قيمت پيشنهادی فروخته ميشه ،قيمت در همينجا اعلام کنيد و پی ام چک نميکنم
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=1Ejip1xXoCcYdRwG
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
کاربر شهرسختافزار
زیرو وات جان بحث رو به حاشیه نمیکشم فقط ازت یک سوال داشتم گارانتی کارت چقدر باقی مونده واینکه بفروشیش چی میخوای جاش بخری شاید من برای یکی از دوستام بخوام
گارانتی ايران نداره، ،در مورد کارکرد هم کارت از نزديک ببينيد تابلو نو يا 1 سال کارکرده است ،قرار نيست چيزی جاش خريداری بشه
قيمت رفيق . . .. ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزيز چرا با دقت تاپيک مطالعه نميفرماييد؟ عرض کردم در همينجا قيمت های پيشنهادی درج کنيد نه پيغام خصوصی ،اينکه فلان مارک چه قيمتی در بازار داره بحث جداست ،من مارک اسوس دارم ميفروشم نه مارک کلاب و... ! فن کارت رفرنس هست ،قيمت اين کارت هم ميتونيد از بازار اخذ کنيد ،کسی هم نخواست يا قيمت نجومی بود من در تنگنا برای فروش اين کارت قرار ندارم
کاربر شهرسختافزار
خوب من یک قیمت پایه میدم من 175 خریدارم براساس گفته دوستمون که سالم هست و اعتماد میکنم قیمت هم به این دلیل هست که گارانتی داخل ایران رو نداره
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
177 خریدارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
کاربر شهرسختافزار
زیرو وات جان کجایی اصلا نیستی لطفا ایدیت رو برام پ.خ کن تا باهات صحبت کنم باشه
بالاترين قيمت پيشنهادی فعلا 190برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشيد سوال مي كنم . ولي گارانتي كه نداره و تازه 512 مگابايتي هم است. مگه قيمت جهانيش چنده كه 190 مشتري داره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks