برا چی می خوای عوض کنی کارتت که خیلی بهتر از GTX260 هست
راستش من یه گرافیک ATI HD4870 512MB با برند Sapphire دارم ولی دوست داشتم بجای این یه nVIDIA GTX260 داشته باشم...اما چون فروش کارت فعلیم به قیمت دست2 و خرید اون کارت به صورت نو کمی تا قسمتی خیلی ضرره گفتم این تاپیک رو بزنم تا اگه احیانا کسی GTX260 داشت یا کسی رو میشناخت که داشته باشه و برعکس من دلش میخواست HD4870 داشته باشه بیاد تا با هم تعویض کنیم و من تفاوت قیمت نو این 2رو پرداخت کنم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 09-12-08 انجام شده است
|
|
برا چی می خوای عوض کنی کارتت که خیلی بهتر از GTX260 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی که نمیشه گفت...در حد 5% تا %10 که این هم اصلا به چشم نمیاد.
دلیلم برای عوض کردن هم عشق به nVIDIA هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (11-12-08)
بسوزه پدر این عشق آدم رو به چه کارهایی وادار میکنه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با دوستان اندکی که 260 دارن حتما مطرح میکنم .
now that we're dead
We've learned how to live
N0m@d (10-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط phenom II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاعر میگه:
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن....منم که کیس نیالودم به ATI خریدن
به nVIDIA پرستی از آن پول خود بر باد دادم....تا خراب کنم بازار ATI خریدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب اشتباه به این معنی نیست که با GTX260 توی اجرای بازی کم بیارم!
نهایت 50 فریم بشه 45 فریم...عوضش از شر این دمای 80 درجه راحت میشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (11-12-08)
|
|
این رو هم اضافه کنم که من هر برندی رو قبول ندارم...مثلا نمیخوام اینو با GTX260 بایواستار یا زوتاک عوض کنم...مارکهایی مثل XFX و EVGA
اقا میدونم گفته ام به این تاپیک ربطی ندا ره ولی اخر GTX260 بهتره یا HIS 4850 ICQ4 Turbo X
اینم عکسه بنچمارکشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (10-12-08), Musketeer™ Pro (10-12-08)
این دو تا قیمتشون یکی نیست که شما بخوای با هم مقایسه کنی .... در ضمن توی رزولوشنهای بالاتر gtx260 بهتر میشه . به خصوص به درایور جدید ... این یه بنچمارک رو جرجیس کردی چسبیدی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا GTX260 توی دنیا قیمتش اومده پایین و الان خریدش رو میشه به صرفه دونهست (البته با پاوری که میخواد بازم گرونتر از 4870 در میاد ... ولی توی ایران با این قیمتهای بیربط نمیصرفه.)
Labyrinth (11-12-08), Musketeer™ Pro (11-12-08), N0m@d (11-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بنچمارکها خیلی حساب کتاب ندارند و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد...بخصوص برای بردهای اورکلاک شده...خودم هم اولایی که اومدم این سایت یه تاپیک راجب این مساله زده بودم و یه بنچمارک هم گذاشتم که توش 8800GTS-OC تونسته بود از GTX280 SLI امتیاز بالاتری بگیره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (11-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks