up...........................
سلام به همه دوستان گل.
دوستان عزیز بنده یکعدد پاور 700 وات OCZ MODXTREAM-PRO دارم می خوام با مادربردهای سری 790 - 890 - 990 تعویض کنم ، مادربرد سری حرفه ای می خوام و حتما باید 10چوک باشه ، گارانتی هم داشته باشه بسیار عالیه.
پاور بنده حدود یکسال و دو ماه کارکرده و گارانتیش همین 2ماه پیش تموم شده ، ولی کاملا سالمه و خودم تضمینش می کنم و مهلت تست میدم.
لینک مشخصات پاورم:
OCZ 500W-700W ModXStream Pro Power Supply - OCZ
عکس پاورم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه اکسس پوینت TP-Link WA901-ND هم دارم اگر مایل باشید اون رو هم می تونم تعویض کنم:
TP-LINK TL-WA901ND Wireless N Access Point Up to 300Mbps/ Detachable Antenna x3/ Support AP, Client, Repeater, Bridge/ Up to 4 SSID - Newegg.com
فقط یکی از انتن هاش نیست و جعبه اش هم گم شده ، بقیه موارد موجوده.
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 16-02-13 انجام شده است
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
|
up...........................
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
پاور فروخته شد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks