سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nadi_7khat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا راستیتش من مانیتور خیلی خریدو فروش میکنم و خیلی دستم میاد و میره و یه چندتاش رو تو همین انجمنها فروختم
اکثر مدلهای ایسوس و بنکیو و الجی رو تست زدم و هر کدومشون در جایگاه خودشون خوب بودن و برخی عالی و برخی هم معمولی
این مانیتور هم یکی از چندین مانیتوری بود که دستمه و هست و تنها مانیتوری بود که کارایی و پرفورمنس عالی داشت و ازش به شدت
راضی هستم و میخوام با فروش یا تعویضش یه مدل 27 اینچ از همین سری و برند بگیرم که لذتش دوچندان بشه
باهاش راحت هستم / نورش اذیت نمیکنه / لاو بلو لایت داره برای فیلتر کردن نور آبی که برای چشم مضر هست / موشن بلور داره برای حذف تیرگی و سایه
کنتراست و نورش هم خوبه / پاسخدهی پیکسلها که عالی هست / چند ویژگی برای دوستان گیمر داره که من به شخصه تست نکردم / طراحیش معمولی ولی دوست داشتنی و سنگین
مانیتور پر غضله ای هست و مثل الجیها نازک نارجی نیست / زاویه دیدش به نسبت پنلهای دیگه tn بهتر و خوب هست و تا 50 سانتی متر از چپ و راست هیچ تیرگی در کار نیست
سری XL بنکیو به شدت توصیه میشه براتون و بنده اطمینان 100 درصد میدم ازش خوشتون میاد

Bookmarks