سلام دوست عزیز،چند وقت دیگه منم میخوام همین مانیتور و بگیرم چطوره راضی هستی؟کیفیت تصویر زاویه دید،رنگا مرده نیستن؟از همه مهمتر چشم و خسته نمیکنه؟
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و کاربران محترم / امیدوارم ایام به کامتون باشه
مدل مانیتور : XL2411Z
خرید : 26 آذر 94
گارانتی : فول ، آواژنگ ( 3 سال )
وضعیت : سالم و بدون کوچکترین مشکل و ایراد
مدت کارکرد : چند ساعت در طی یک هفته
علت معاوضه یا فروش : ارتقاع به 27 اینچ
به خاطر کیفیت بد عکسام پوزش میخوام دوربین یا گوشی خوب دستم نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسهایی که در طول روز گرفته شدن
آخرین ویرایش توسط ᗩTᗩ در تاریخ 04-01-16 انجام شده است
|
سلام دوست عزیز،چند وقت دیگه منم میخوام همین مانیتور و بگیرم چطوره راضی هستی؟کیفیت تصویر زاویه دید،رنگا مرده نیستن؟از همه مهمتر چشم و خسته نمیکنه؟
سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nadi_7khat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا راستیتش من مانیتور خیلی خریدو فروش میکنم و خیلی دستم میاد و میره و یه چندتاش رو تو همین انجمنها فروختم
اکثر مدلهای ایسوس و بنکیو و الجی رو تست زدم و هر کدومشون در جایگاه خودشون خوب بودن و برخی عالی و برخی هم معمولی
این مانیتور هم یکی از چندین مانیتوری بود که دستمه و هست و تنها مانیتوری بود که کارایی و پرفورمنس عالی داشت و ازش به شدت
راضی هستم و میخوام با فروش یا تعویضش یه مدل 27 اینچ از همین سری و برند بگیرم که لذتش دوچندان بشه
باهاش راحت هستم / نورش اذیت نمیکنه / لاو بلو لایت داره برای فیلتر کردن نور آبی که برای چشم مضر هست / موشن بلور داره برای حذف تیرگی و سایه
کنتراست و نورش هم خوبه / پاسخدهی پیکسلها که عالی هست / چند ویژگی برای دوستان گیمر داره که من به شخصه تست نکردم / طراحیش معمولی ولی دوست داشتنی و سنگین
مانیتور پر غضله ای هست و مثل الجیها نازک نارجی نیست / زاویه دیدش به نسبت پنلهای دیگه tn بهتر و خوب هست و تا 50 سانتی متر از چپ و راست هیچ تیرگی در کار نیست
سری XL بنکیو به شدت توصیه میشه براتون و بنده اطمینان 100 درصد میدم ازش خوشتون میاد
آخرین ویرایش توسط ᗩTᗩ در تاریخ 04-01-16 انجام شده است
AMD>INTEL (05-01-16), Nadi_7khat (05-01-16), خبات کریمی (04-01-16)
یه دنیا ممنون دوست عزیز از توضیحات جامعت،کمی تو موضوع رنگ پریدگی پنل های nt شک کرده بودم میخواستم برم سراغ ips ولی با توضیحات شما نظرم عوض شد،ار طرفیم خیلیا میگفتن مانیتور های در حد ۲۷ اینچ به دلیل اندازه بزرگ اکثرا برا گیم مناسبه و کارای دیگه چشم و خسته میکنه بنده جدا از گیم استفادم برنامه نویسه که باید مدت زیادی و به مانیتور خیره بشم به نظر شما اندازه بزرگ مشکلی به وجود نمیاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nadi_7khat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ips هم پنل خوبی هست و رنگهارو عالی نشون میده البته نه هر ips از هر برندی ولی خب هر پنلی واسه خودش معایبی داره
که این سری XL هم بلاخره عیبهایی داره ولی خب کارایی و پرفورمنس عالی این مانیتورها کاری کرده از عیبهاش چشم پوشی کنیم
موضوع سایز بالا به خود شخص و حساسیت چشماش برمیگرده / اکثرا دیدم کاربران با سایز 24 اینچ راحت تر هستند تا سایزهای بالا یا حتی پایین
مثلا من با مانیتورهای 27 اینچ هیچ مشکلی ندارم ولی با سایز کوچک مشکل دارم / شمام باید امتحان کنید و پشت یه مانیتور
27 اینچ بشینید ببینید میتونید باهاش خوب ارتباط برقرار کنید یا نه ؟
موضوع خستگی چشم هم در این سری که مختص نشستنهای طولانی مدته در حد صفره و با خیال راحت میتونید از محیط دسکتاپ ویندوزتون لذت ببرید
AMD>INTEL (05-01-16), Nadi_7khat (06-01-16)
فروش به مدت محدود برقراره با قیمت عالی و دوستان و کاربران از فرصت استفاده کنن
|
آیا امکان دارد چندتا از همین تصاویر که در صفحه نمایش مانیتورتان قرار داده اید بفرستید تا با کیفیت نمایش مانیتور فوق بررسی کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم این تاپیک فروش دوستمون هستند . اگر از ایشون سوالی دارید به صورت خصوصی یا در تاپیک دیگه مطرح کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
- - - Updated - - -
دوست خوبم این تاپیک فروش دوستمون هستند . اگر از ایشون سوالی دارید به صورت خصوصی یا در تاپیک دیگه مطرح کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
ᗩTᗩ (05-01-16)
بازم از توضبحاتت ممنونم عزیزم پاینده و پیروز باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (06-01-16)
تایپیک بسته شود لطفا
Nadi_7khat (09-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks