قیمت نقدی چند؟؟
با درود
قصد تعویض 2 ماژول 2 گیگاباتی رو دارم
1- 2 گیگ کینگستون باس 800
2- 2 گیگ آپاسر باس 800
عکسهای این دو ماژول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم مورد نظر برای تعویض از مدل تیم گروپهای قدیمی که 2 گیگ باس 1066 و با زمان تاخیر4 بودند و از سری اورکلاک بودند
یا کلاً رمی مورد نظرم هست که قابلیت اورکلاک خوبی داشته باشه و حتی المقدور 1066 باشد
به عنوان نمونه:
Crucial Ballestix
Crucial Ballestix Tracer
OCZ FLEX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Transcend AXE 1200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TeamGroup Xtreem CL4
و اگر پیشنهاد معقولانه ای دارید در خدمتون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
قیمت نقدی والا براشون در نظر نداشتم گفتم شاید کسی بخواهد رم تعویض کنه اما اگر بخواهم قیمت نقد بزارم هر دو رو با همدیگر به هزینه پست 90 میدم
من دوتا کروشال یک گیگ دارم 1066 همشو بردارم چند ماوتفاوت میخوای؟؟
ViViD (02-07-10)
مدل دقیق رو اگر بگذارید خدمتتون عرض میکنم یا اگر عکس دارید که بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر قیمت اخرت چنده
|
85 با هزینه پستی پای خودم که نزدیک 5 تومان خواهد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر نکنم به این قیمت بتونید پیدا کنید در واقع هر ماژول رو 40 تومان میدهم با توجه به اینکه گارانتی مادام العمر هم دارند
80 قیمت نبود؟ .......................
سلامدوست عزیز من دوتا 1066 ddr2 با برند A-Data دارم نوهم هستند تعویض میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خواستی بهم ایمیل بزن
x.gemini@yahoo.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks