سلام دوستان یه پاور 480 گرین دارم که بسیار تمیزه و گارانتی نداره
چقدر قیمت میخوره ؟
- - - Updated - - -
چقدر قیمت میخوره ؟
چقدر قیمت میخوره ؟
- - - Updated - - -
چقدر قیمت میخوره ؟
|
|
سلام کدام سری هست . محدوده 500برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . سیستم به مشخصات زیر در تاریخ 21 مهر 1400 چه قیمتی داره؟
CPU: Intel Core i7 6700K BOX
MB: Asus Maximus VIII Formula
GPU: Asus Strix GTX970 DCII OC
Cooler: DeepCool Captain 360EX
Case: Corsair Graphite 760T White
PSU: Green 700A-HP
تمام قطعات سالم، بدون تعمیر، به همراه جعبه و تمامی متعلقات (گارانتی تمام شده)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyar378 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 5.5
مادربرد 6
کارت گرافیک 7.300
خنک کننده میزان کارکرد مطرحه اگر بالای سه سال کار کرده افت قیمت زیاده
2.5 تا 3
کیس 3
پاور 1
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyar378 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 5.5
مادربرد 6
کارت گرافیک 7.300
خنک کننده میزان کارکرد مطرحه اگر بالای سه سال کار کرده افت قیمت زیاده
2.5 تا 3
کیس 3
پاور 1
کاربر شهرسختافزار
سلام
این هاردهای دست دوم رو کسی میفروشه و به نظر سالم هستند، آیا با این قیمت ها ارزش خرید داره یا قیمتاش پایین ترِ؟
برای آرشیو میخوام.
800 تومن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
900 تومن
سلام ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط taha.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد تولید 2013 هست و با توجه به سال تولید احتمالا ریفر باشه .اسمارت هم ریست شده است .کلا از خرید هاردهایی که تاریخ تولیدشون بیش از سه سال است خوداری کنید .
farzaneh18 (24-10-21), taha.h (23-10-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک ام اس آی RX 570 GAMING X 4GB
قیمت کار کرده این کارت گرافیک چند میتونه باشه حدودی؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzaneh18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 تا 11.200
farzaneh18 (12-02-23)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان 1عدد رم ddr2 2 گیگ سالم و 1 عدد گرافیک ati 4670 1 گیگ 128بیت قیمت تقریبا چنده؟
سلام قطعات خیلی قدیمی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad-313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 500 تومن . رم هم 30 چهل تومن
farzaneh18 (12-02-23), mamad-313 (25-10-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks