اس اس دی 350 تا 390برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Kaz1365 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس اس دی 350 تا 390برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Kaz1365 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kaz1365 (23-02-22)
|
|
زحمت کشیدید و وقت گذاشتید پاسخ دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم.
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
لطفا قیمت لپ تاپ hp pavilion
core i5 4210u
gt 820m 2g
ram 8g
ssd128
hard ندارد
monitor 15.6
همین مشخصات مدل مانیتور 14 اینج رو هم اعلام بفرمایید
آخرین ویرایش توسط mohsen.css در تاریخ 27-02-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت گذاری روی لپتاپ کارکرده کمی سخته حدود 8 تا 8.300
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت گذاری روی لپتاپ کارکرده کمی سخته حدود 8 تا 8.300
alidorost (04-03-22), mohsen.css (27-02-22), vamper65 (04-03-22), XFXForce (27-02-22)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی دارم که سال 95 یا 96 خریدم، و قطعاتش رو سالم سالم نگه داشتم و تا همین الان دارم باهاش بازی و کار میکنم:
سی پی یو Intel i5 6500
اس اس دی سامسونگ 860EVO SATA III 250GB
هارد WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB (این هارد یه ساله روی کاره)
گرافیک gigabyte gtx 960 4gb oc windforce 3
رم GSkill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2666Mhz CL15 DDR4
پاور 650 وات VS650 corsair
مادربرد msi B150M Bazooka
دو عدد فن کیس کوگار VORTEX PWM
کیس کامپیوتر گرین مدل X-Plus Eagle
مانیتور 27 اینچی samsung s27d590 (روی مانیتور چند جا نقطه ای پیکسل سوخته هست که در نظر من البته نمیاد، شایدم گرد و خاکه پشت پنلش من که باهاش راحتم)
جعبه تمام قطعات با کارت گارانتیشونم موجوده
آخرین ویرایش توسط alidorost در تاریخ 04-03-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی دارم که سال 95 یا 96 خریدم، و قطعاتش رو سالم سالم نگه داشتم و تا همین الان دارم باهاش بازی و کار میکنم:
سی پی یو Intel i5 6500
اس اس دی سامسونگ 860EVO SATA III 250GB
هارد WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB (این هارد یه ساله روی کاره)
گرافیک gigabyte gtx 960 4gb oc windforce 3
رم GSkill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2666Mhz CL15 DDR4
پاور 650 وات VS650 corsair
مادربرد msi B150M Bazooka
دو عدد فن کیس کوگار VORTEX PWM
کیس کامپیوتر گرین مدل X-Plus Eagle
مانیتور 27 اینچی samsung s27d590 (روی مانیتور چند جا نقطه ای پیکسل سوخته هست که در نظر من البته نمیاد، شایدم گرد و خاکه پشت پنلش من که باهاش راحتم)
جعبه تمام قطعات با کارت گارانتیشونم موجوده
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidorost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر وقت زمان داشته باشم جواب میدم . از تکرار پست خوداری کنید
پردازنده 3.200
اس اس دی میزان کارکرد مهمه 800 تومن
هارد 750
گرافیک 6.900
رم 1 تومن
پاور 1.600
مادربرد 2
فن هم اگر زیاد کارکرده چندان قیمتی ندارند سایزشون هم ننوشتید
کیس 900
مانیتور 4.100
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidorost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر وقت زمان داشته باشم جواب میدم . از تکرار پست خوداری کنید
پردازنده 3.200
اس اس دی میزان کارکرد مهمه 800 تومن
هارد 750
گرافیک 6.900
رم 1 تومن
پاور 1.600
مادربرد 2
فن هم اگر زیاد کارکرده چندان قیمتی ندارند سایزشون هم ننوشتید
کیس 900
مانیتور 4.100
alidorost (11-03-22)
خیلی خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید میشه پست قبل این که من سوال پرسیدم رو هم جواب بدید؟ ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ببخشید میشه پست قبل این که من سوال پرسیدم رو هم جواب بدید؟ ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 5 میهمان)
Bookmarks