با سلام خدمت دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من الان یک جستجویی در اینترنت زدم و مشخصات مادربرد z270-p رو مشاهده کردم چون مادربرد z270-p رو لیون کامپیوتر گذاشته بود ۳۷۰۰ میلیون تومان و من مشخصات مادربرد را نگاه که کردم تفاوت آنچنانی با z170-a تداشت یک برتری خیلی کمی داشت مشخصات هر دو تغریبا یکی هستند و برتری آنچنانی ندارند و چون ما تحریم هستیم و دلار خیلی بالاهست مردم دیگه به مادربردها قیمت بالا و قطعات کامپیوتر گران قیمت زجوع نمی کنند من البته عموم مردم را می گویم و بیشتر مردم به قطعات دست دوم رجوع می آوردند و اگر هم بخواند آکبند تهیه بکنند دیگر نمی توانند هزینه آنرا بپردازند الان همین مادربردی که من دارم مردم زورشون می یاد خریداری بکنند چه برسه به مادربرد 20 میلیونی یا حتی 6 میلیونی بودجه مردم خیلی پایین آمده.
قیمت و خرید مادربرد ایسوس PRIME Z270-P| لیون کامپیوتر
دوست عزیزم مادربردی که شما می فرمودید از مادربرد z170-a برتری ندارد خود شما می توانید مشخصات را ببینید و بعد قضاوت بکنید.
چون من وقت می گذارم و به نتیجه می رسم.
من از شما خواهش می کنم مشخصات دو مادربرد را با دقت ببینید و بعد بگویید که کدام مادربرد برتری دارد.
من قبول دارم مادربرد خودم را نباید با مادربرد h310 مقایسه بکنم بهتر بود با z270 مقایسه می کردم اما با h310 هم یکجورایی می شود به نتیجه رسید نه صد در صد.
چون من همه جوانب را در نظر می گیرم و از نوشته های خوب آقا امید استفاده می کنم و به نتیجه می رسم.
چون حود شما حتما می دانید مادربردهای z170 یا z270 یا z370 جزو یکی از بهترین مادربردها هستند.
و حتی i5 6600k با این مادربردها خیلی عالی عمل می کند و من برای همین این مادربرد و cpu را 4 سال پیش تهیه کردم.
و من نظر آقا امید را قبول دارم مادربرد من بین 2 تا 2.5 ارزش دارد.
از شما دوست عزیزم هم متشکرم که منرا قابل دانستید و راهنمایی کردید.
با تشکر
Bookmarks