حدودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Navid 2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
710-720
سلام اگه میشه قیمت اینو بهم بگین تا ۲۰۱۹ گارانتی داره و سر جمع ۸ ماه کم کارکرده تمیز و کامل سالم.
Asus gtx 960 turbo oc 4gig
این مدل که ۴گیگ هست من یه جا دوگیگو دیدم دارن نزدیک ۸۰۰ میفروشن.دارن گرون میدن ؟
حدودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Navid 2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
710-720
سلام
مادربرد p8b75 v
پردازنده i5 2400
دست دوم
مادربرد 155برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu 250
سلام
مادربرد گیگا h97 d3h
6600000 (19-07-17)
|
آقا سلام من یه کارت گرافیک R9 280x سه گیگابایتی ایسوس دارم. الان دیگه سربازم و حوصله بازی مازی ندارم. میخوام بفروشم. گارانتی ایناش رو نمیدونم اما فک نکنم داشته باشه. مشکلی هم باهاش ندارم فقط به پولش نیاز دارم. میخوام تو شهر خودم به دوستم بفروشم به نظرتون قیمت چند مناسب هست. (انشالله که زود جواب بدین 9 مرداد حضورم هست تو سنندج)
550برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ykmin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکسیمم قیمت این کارت است .
sfmth (21-07-17)
سلام
مادربرد و سی پی یوAsus p8b75 vو i5 2400
240+150برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks