یه سیستم دارم میخوام ببینم چقدر ارزش داره تا بفروشم و با با یه خورده افزایش بودجه یه سیستم قویتری تهیه کنم
cor i5 4670k
مادربرد : asus z97-a
گرافیک : gtx760
رم : 16 گیگ 2400 ddr3
ssd : 128 g plextor
کیس گرین ایکس 4
کاربر شهرسختافزار
یه سیستم دارم میخوام ببینم چقدر ارزش داره تا بفروشم و با با یه خورده افزایش بودجه یه سیستم قویتری تهیه کنم
cor i5 4670k
مادربرد : asus z97-a
گرافیک : gtx760
رم : 16 گیگ 2400 ddr3
ssd : 128 g plextor
کیس گرین ایکس 4
CPU 500برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kingroidgroip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAIN 300
VGA 550
RAM 210
SSD 120
CASE 80
کاربر شهرسختافزار
سلام. میخواستم ببینم گرافیک GF9600GT 512M DDR3 256B ارزش داره با قیمت 100 تومن خریداری شه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نهایتش چند می ارزه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ب شخصه بیشتر از ۳۰ ۴۰ تومن بابت این کارت نمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر از این نمی ارزه
alpac (30-01-17)
خیر ارزش نداره بالای 50 ارزش ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alpac (30-01-17)
سلام
اسوس 6670 یک گیگ ddr5
نه برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی ارزه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 30-01-17 انجام شده است
بهادر خان یه نظر میدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
130 در بهترین حالتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen1367 (30-01-17)
در مقایسه با 730 از نظر قیمت و کارایی کدوم رو پیشنهاد میدید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گیم کدوم قویترن ؟
12 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 12 میهمان)
Bookmarks