از دوستان اگر کسی برد هارد IDE 60GB Maxtor به شماره 11300 داره خریدارم .
از دوستان اگر کسی برد هارد IDE 60GB Maxtor به شماره 11300 داره خریدارم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه هارد رو بخری بهتره هارد 16-17 تومنه
بردش 12 تومنه
من رفتم یه دونه برد 80 بگیرم میگفت 14 تومن
میدونم دوست عزیز ولی هارد ماله مشتریه میگه اطلاعات مهمی روش داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من فقط ایسی راه انداز موتور را احتیاج دارم (L7250E V1.2) .
من دارم شما کجا هستید ؟
استان کرمان- شهر رفسنجانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دومه ؟ قیمت چنده ؟
دست دومه دیگه پس میخواستی نو باشه ؟! البته من فکر کردم تهران یا کرج باشی که حضوری بتونی بگیری من اصلا وقت ندارم حتی برای ارسال !
DX400
|
|
دوست عزیز نو این قطعه هم گیر میاد . بهر حال ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع اگه باشه گرون میدن شما هم اگه برد رو پیدا کردید بهتره اطلاعات رو براش روی یک هارد نو بریزید و هارد رو به خاک بسپارید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم به هر دلیلی حتی با برد جدید هم مشکل داشتید و اطلاعات مشتریتون خیلی مهم بود آدرس شرکت خوب برای بازیابی اطلاعات بهتون میدم البته حداقل از 60 هزار تومن شروع میشه قیمتهاش
DX400
ali_1362 (28-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون انشالله مزاحمتون میشم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (28-11-09)
کاربر شهرسختافزار
علی جان، من یه تعداد 4 و 5 تا هارد IDE دارم 40 گیگ که کار نمی کنه.
اگه دوست داری بگو برات با اتوبوس بفرستم ببین شاید بردهاشون به دردت بخوره.
برد این 40 گیگ ها به 60 گیگی که میخوای می خوره؟
یا این شماره که گفتی 11300 رو بگو دقیقا کجاشون نوشته برم ببینم بهت بگم.
خودم سر در نمی آرم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks