anubis (15-09-12), Aventador J (14-09-12), dadashali (14-09-12), hook (14-09-12), Jagvar (14-09-12), life24 (14-09-12), lorn (14-09-12), mamehdi (16-09-12), Naturalism (15-09-12), P A R H A M (14-09-12), Vahid_ath (14-09-12)
سلام به همه دوستان گرامی
در مدت اخیر همانگونه که مشاهده فرمودید تعدادی حراجی در فروم بر گزار کردم
ولی حقیقت این حراجیها به دلم نچسبیده و در آن زمان زیادی از دوستان بابت خرید یک کالا تلف می شود
میخواهم شیوه جدیدی از حراجی را شروع کنم
در این سبک مانند حراجی فیزیکی ( که احتمالا در فیلمها زیاد دیده اید ) ما ساعت پایان و مدت طولانی نداریم
قطعه کاملا در پست اول تاپیک معرفی شده و هر گونه سئوال و جواب در پستهای اول رد و بدل میشود
در یک ساعت مققر شده بحثها تمام شده و دوستان خریدار با هم مشغول رقابت میشودند و در مدت کوتاه با زدن چکش 1 2 3 ( که منظورم 3 پست از طرف فروشنده است ) حراجی پایان یافته و برنده حراجی مشخص می شود
به این حالت دوستان نیاز نیست که ساعتها یا روزها یک تاپیک را زیر نظر گرفته و مرتب به آن سر بزنند
اگر خریداری کالائی هستند سر یک ساعت بخصوص تشریف می آورند در حراجی شرکت میکنند و جنس مورد نیاز خود را تهیه میکنند
دوستان لطفا نظرشون را در این مورد بفرمایند تا اگر موافق بودید امشب یک حراجی به سبک جدید بزنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
anubis (15-09-12), Aventador J (14-09-12), dadashali (14-09-12), hook (14-09-12), Jagvar (14-09-12), life24 (14-09-12), lorn (14-09-12), mamehdi (16-09-12), Naturalism (15-09-12), P A R H A M (14-09-12), Vahid_ath (14-09-12)
|
کار جالبی هست
بعضی جاها من دیدم جدا از بحث حراجی یک قیمت فروش فوری هم می زارن که هر کی زود تر پیشنهاد بده برای فروش فوری جنس برای اون می شه این هم خوبه فکر کنم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Vahid_ath (14-09-12)
فکر خوبیه
یه ساعتی مشخص باشه خیلی بهتره
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
nima_hl (14-09-12)
به نظر من هم خوبه ولی بین ساعت 9 تا 10 شب باشه بهتره شاید کسی سرکار بود یا دانشگاه داشت یا مشکلات دیگه بتونه حضور پیدا کنه
nima_hl (14-09-12)
جالبه منم موافقم
nima_hl (14-09-12)
والا اونم مشکل داره عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم اهل دبه نیستم و خیلی به اعتبارم روی نت اهمیت میدم
ولی زیاد دیدیم شخص اومده یک قیمت فوری زده بعد مشتری بالاتر امده دبه در آورده
به هر حال این سبک جدید را نه تنها برای خودم بلکه برای فروشندگان و خریداران دیگر بسیار بهتر میبینم
البته تا آزمایش نشه نمیشه روش نظر داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امشب یه تستی میریم ببینیم چی میشه
قطعا وحید جان ساعت از قبل مشخص میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یک تاپیک باز میشه برای اطلاع رسانی که فلان گرافیک با فلان مشخصات فردا ساعت 10 شب به حراجی گذاشته میشه
بحث فنی و سئوال و جواب در تاپیک زده میشه ولی قیمتی رد و بدل نمیشه
فردای آن روز ساعت 10 شب دوستان خریدار در تاپیک جمع میشوند جنس را به اصطلاح چوب میزنند میخرند و تمام
هم هیجان داره و هم ترو تمیز و با حاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این حراجی خیلی ایده جالب و عالیی هست.در مورد فروش فوری هم بنظر من ایده بدی نیست ولی خوب بستگی به طرف داره,بعضیا سر حرفشون میمونن و بعضیا دبه درمیارن و این مربوط به شخصیت فروشنده یا خریدار میشه نه مطلب فروش فوری.آدمی که اهل دبه باشه میتونه تو همین حراجی که آقا نیما دادن هم دبه دربیاره.
بحث ساعت حراجی هم همون بعد از ساعت 9 فکر کنم بد نباشه چون بقول دوستمون شاید یه بنده خدایی سرکار میره و دسترسی به اینترنت تو محل کارش نداره.
آخرین ویرایش توسط saeednot در تاریخ 14-09-12 انجام شده است
nima_hl (14-09-12)
بنظر من در حراجی قرار دادن سقف ( قیمت فوری ) روح حراجی را خراب میکند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeednot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل این میمونه که آخر یک فیلم را بدانید. دیگه حال نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : اکثر کالاهائی که در حراجی بفروش میرسانم در فروشگاه با قیمت بالاتر میتوانم بفروشم . این حراجی برام یه جور تفریحه که دارم سعی میکنم لذتش را برای همه بیشتر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aventador J (14-09-12), mamehdi (16-09-12), saeednot (14-09-12)
من تو این فروم ها تازه وارد هستم و امیدوارم دیدگاهم فقط یه دیدگاه تلقی بشه نه یه سوء برداشت! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر جالبیه
اما تو محیط اینترنت اونم با محیطی مثل فروم این کار انجامش یک سخت میشه. اگه یه Voice Server (که معمولا گیمر ها باهاش سر و کار دارن) بود این طوری واقعا هیجان انگیز می شد!! حتی یه محیط واسه چت کردن گروهی هم می تونه مناسب با این موضوع باشه.
فقط یه چیزی هست که من همه جا (تو فروم های مرتطب با حراجی از این نوع) می بینم این هست که فروشنده محدوده ی زمانی برای کالاش تعیین نمیکنه... این موضوع از جهتی خوبه و از جهتی بد!
از اون جهت خوبه که قیمت قطعه رو برای فروشنده می تونه بالاتر از انتظارش بیاره (این موضوع ثابت نیست) و از اون جهت بد هست چون کسی که واقعا خریداره ممکنه نتونه به قطعه ی مورد نظرش برسه حتی اگه بتونه بالاترین مبلغ رو بده. مثلا یه کار یا مشکلی براش پیش بیاد که نتونه تو زمانی که ( معمولا 1 تا 2 روز بعد از معرفی قطعه) تعیین میشه آنلاین باشه و اون رو بخره ...
نمونه ی بارزش هم یه حراجی مثل ebay هست. شما دیدن هیچ چیزی توش بدون زمان پایان دیده بشه؟
به امید پیشرفت و موفقیت همه دوستان
به قول معروف: خوب بفروشین! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط dadashali در تاریخ 14-09-12 انجام شده است
من غریبه نیستم ... سوال کنید شاید شناختین! Persibox
nima_hl (14-09-12)
داداش علی ممنون که نظرات خوت را با ما در میان میگذارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dadashali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال این طرح ممکنه ضعفها و قدرتهائی داشته بشه که به کمک دوستان خوبی مانند شما حتما بهینه خواهد شد
فعلا برای استارت یک 5770 برای فروش گذاشتم امشب ببینیم چی پیش میاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks