من تو این فروم ها تازه وارد هستم و امیدوارم دیدگاهم فقط یه دیدگاه تلقی بشه نه یه سوء برداشت! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر جالبیه
اما تو محیط اینترنت اونم با محیطی مثل فروم این کار انجامش یک سخت میشه. اگه یه Voice Server (که معمولا گیمر ها باهاش سر و کار دارن) بود این طوری واقعا هیجان انگیز می شد!! حتی یه محیط واسه چت کردن گروهی هم می تونه مناسب با این موضوع باشه.
فقط یه چیزی هست که من همه جا (تو فروم های مرتطب با حراجی از این نوع) می بینم این هست که فروشنده محدوده ی زمانی برای کالاش تعیین نمیکنه... این موضوع از جهتی خوبه و از جهتی بد!
از اون جهت خوبه که قیمت قطعه رو برای فروشنده می تونه بالاتر از انتظارش بیاره (این موضوع ثابت نیست) و از اون جهت بد هست چون کسی که واقعا خریداره ممکنه نتونه به قطعه ی مورد نظرش برسه حتی اگه بتونه بالاترین مبلغ رو بده. مثلا یه کار یا مشکلی براش پیش بیاد که نتونه تو زمانی که ( معمولا 1 تا 2 روز بعد از معرفی قطعه) تعیین میشه آنلاین باشه و اون رو بخره ...
نمونه ی بارزش هم یه حراجی مثل ebay هست. شما دیدن هیچ چیزی توش بدون زمان پایان دیده بشه؟
به امید پیشرفت و موفقیت همه دوستان
به قول معروف: خوب بفروشین! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks