Up.............. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات فوق با شرایط زیر بفروش میرسه :
===========================
OCZ Flex II / 2x1GB/ DDR3 / 2000 / CL8
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرایط : 18 روز کار کرده / اورکلاک نشده که هیچ زیر فرکانس مرجع کار کرده.روی فرکانس 1600 ( بدلیل عدم ساپورت مینبرد از باس 2000) / گارانتی فرایند / پک کامل / بسیار تمیز و کاملا سالم
دلیل فروش : نیاز به رم 4 گیگ دارم و نمیتونم واسه یه ماژول دیگه از همین رم هزینه کنم.گرچه هزینه هم کنم نمی تونم کامل ازش استفاده کنم چون هم مینبرد از باس 2000 پشتیبانی نمی کنه و نه 4 تا از این رم ها توی اسلات ها جا میشه :D پس چاره ای نیست جز اینکه یک پک 4 گیگ با باس پایینتر بردارم.
===========================
Zerotherm / Nirvana / NV120 Premium
كولر فروخته شد.
آخرین ویرایش توسط AlleN در تاریخ 19-11-09 انجام شده است
|
|
Up.............. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlleN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه این رمها خداست بفروشی بعد پشیمون میشی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه دمای بالا 70 خیلی زیاده اگر بخواهی روی این دما با سیستمت کار کنی زود منهدم میشه
در هر صورت چون رمها رو خودم بهت معرفی کردم اگر فروش نرفت باهام هماهنگ کن تا یه برنامهای براش بریزیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
AlleN (09-11-09)
یه مشتری دست به نقد پیدا شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر رمها رو 95 تومن میدی که معامله رو جوش بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AlleN (10-11-09)
درود
اقا نيما راستش با توجه به شرايط رم كه خدمتتون عرض كردم زير 100 تومن جا نداره.
قيمت پايه : 100 تومن.
كسي خواست در خدمتم.
با تشكر
دوستان كولر فروخته شد.
رم رو هركسي خواست اعلام كنه.
|
|
با عرض سلام دوست عزیز . میشه بپرسم نوی این رم ها چقدر قیمت دارن مثل همینی که شما برای فروش گذاشتین .
در ضمن این برند دیگه توی بازار نیست فکر نکنم بشه دیگه مثلشو جور کرد . قبلاً هم انفوراتیک گستر وارد میکرد حالا دیگه موجودی نداره .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks