تا اينجا براي بورد و سي پي يو به قيمت پايه اعلام امادگي شده كه تا اينجا بالاترين پيشنهاد هست
کاربر شهرسختافزار
سلام
چند تا قطعه قديمي دارم مي خوام بفروشم
main: Asrock 775v88+
صداي آنبوردش سخوته. ولي كارت صداي zoltrix داره كه به هر كي مادربورد بفروشم كارت صدا هم بهش مي دم.
اينم لينك مادر بورد: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775V88%2b
cpu: 2.8 celeron
VGA: 256 5500 AGP
آلباترون
رم 2 تا 512 apacer باس 400
cpu main sound : 50000 toman
ram 512 : 14000 toman
ram 512 : 14000 toman
vga : 22000 toman
---------------------------
100.000 toman
سي پي يو مادر بورد جدا نمي دم.
هزينه ارسال با خريدار براي رم ها 3 تومن. گرافيك 4 تومن. مادربورد و سي پي يو 6 تومن و براي كل قطعات 7 تومن مي گيرم.
قيمت ها با توجه به قيمت مغاره دار با چند تومن بالاتر داده شده.
سي دي رايتر هم هست كه مغازه دار 7 پيشنهاد داده.
اينم عكس از قطعات. روي عكس ها براي ديدن در سايز اصلي كليك كنيد.
سي پي يو و مادربورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم
گرافيك
كارت صدا
فقط يه مقدار خاكي هستن. چه ميشه كرد زير خاكيه ديگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
تا اينجا براي بورد و سي پي يو به قيمت پايه اعلام امادگي شده كه تا اينجا بالاترين پيشنهاد هست
ram هر كدوم 10
vga قيمت پيشنهادي 15
اگر تهران باشيد
از شهرستان خريد به صرفه نيست
کاربر شهرسختافزار
شما اول ببين من مي دم يا نه بعد ببين من كجا هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط levarjany برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر ماشالله عجله داري
پيشنهاد تا اينجا براي همه به قيمت پايه داشتم. منتظرم ببينم اگه بالاتر نرفت بدم بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس خودتونو خسته نكنيد زير قيمت پايه اصلا تاپيك نزنيد
50 مادر بورد سي پي يو مشتري داره كس ديگه اي خواست حداقل بايد 55 پيشنهاد بده.
رم و گرافيك هم حداقل 1000 بايد پيشهاد بالاتر بدين
اين تاپيك به درد مغازه دار يا كسايي كه مي خوان بخرن بعد بفروشن سود كنن نمي خوره.
آخرین ویرایش توسط hostironi در تاریخ 26-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
رم 9 هزار تومان
VGA هم 14 هزار تومان
کاربر شهرسختافزار
هر چي دوست دارين از اين پست ها بدين. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من كه هر چي مي گم زير قيمت پايه نمي دم الكي زير قيمت پايه پست نزنين شما قبول نمي كنين باز قيمت خودتونو مي دين
قيمت مغازه دار بيشتر دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hostironi در تاریخ 27-02-10 انجام شده است
|
|
صاحب اختيار قطعات هستيد
اگر 22 يا بيشتر بابت vga قرار باشه پرداخت كنم 32 نو شو با گارانتي ميخرم كه خيالم هم راحت باشه
کاربر شهرسختافزار
من اگر این پست هم زدم به خاطر پاک شدن پست قبلیم بود که توی ان اتفاقا من هم گفته بودم این قطعات فقط به درد مغازه دار می خوره با این قیمت ها و مصرف کننده ای که بخواد همه این ها رو بخره می تونه قطعات بهتری بخره نمونه قطعات نو با قیمت هم داده بودم که نمی دونم چرا لطف کردن و پاک کردند به هر حال هر چه قدر شما حق دارید قطعات تون رو به قیمت خوب بفروشید یک مصرف کننده نا اشنا هم حق داره بدونه با این پول انتخاب های بهتری هم داره اگر اینجا مغازه شما بود بله حق با شما و مسئولین محترم اینجا بود که پست من رو پاک کنند من فقط گفتم این قیمتها خیلی خیلی خوبه به همان مغازه بفروشید برای مصرف کننده هم که فکر می کردم شاید این پست و قیمت ها رو ببین نمونه قیمت زدم تا همان قدر که شما فهمیدی قیمت های خوبی بهتون دادند مصرف کننده هم بدونه انتخاب های بهتری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
leo.unique (27-02-10), levarjany (28-02-10)
کاربر شهرسختافزار
كليه قطعات فروخته شدند.............. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط در حال حاظر يك مودم دايال و يك سي دي رايتر asus باقي مونده اگه به درد كسي مي خوره پ.خ بده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks