JEskandari (09-04-10)
سلام ، من CPUگرفتم i7 920 LGA 1366 و یه مینبرد (Asus p7p55d)که متأسفانه CPU به مینبرد نمیخوره مینبرد 1156روی جعبش i7 نوشته بود فک کردم بهش میخوره که نخورد . من از تبریزم اینجا هیشکی CPU رو lزم نمیخره میگن به دردشون نمیخوره و کسی ازشون نمیخره :| ، خلاصه به چنفری گفتم تا اینکه این سایت معرفی کردن. اگه کسی با قیمت مناسب میخواد CPU رو، بهم بگه . خواهشاً با انصاف باشین فقط ۱ ثانیه دستم گرفتم CUP رو و به مینبرد نخورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فاکتور هم دارم با تاریخ خرید
من اینجا ۳۲۰ خریدم (برام از تهران سفارش دادن ) فروشندهٔ که برام سفارش داده میگه ربطی به من نداره و قطعه رو خودت سفارش دادی ..
قیمت ۲۸۰-۲۷۰ خوبه؟
JEskandari (09-04-10)
|
|
سلام و خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fandogh36 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پردازنده داخل باکس هستش و برچسب رو باز نکردید قیمتش افتی نداره
ولی اگر پردازنده ترای باشه ( بدون جعبه ) یه مبلغی ازش کم میشه
لطفا وضعیت پردازندتون رو مشخص کنید و امیدوارم به بهترین قیمت بتونید بفروشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ،
جعبه داره ولی درش باز شده ، وقتی که دیدم به مادربرد نمیخوره، فهمیدم که سکتش فرق داره :/
ولی فاکتور دارم که ثابت میکند دیشب ساعت ۹ خریدم و هیچ استفادهٔ ازش نکردم.
سلام
دوست عزیز من خریدارم. پی ام دادم براتون جواب بدین.
nima_hl (11-03-10)
من هنوز منتظر خریدارم, از ۲۷۰ هم پایینتر نمیام . :|
260????? :|
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من داری اشتباه می کنی
Cpu رو نگه داره Cpu خوبی هست مادربردت رو عوض کن
JEskandari (15-03-10), nima_hl (13-03-10)
منم با Marine هم عقیده ام این CPU از اون چیزهایی که اگر قرار باشه تالار افتخاری درست کنند باید بگذارندش اونجا .
بدون هیچ دست زدنی به ولتاژ میشه اونو در حالی که Hyperthread فعال هستش به 3.5 اورکلاک کرد.
در ضمن شما مثلا این CPU را بفروشید حد اکثرش چی میتونید بگیرید یا Core I5 750 یا Core I7 860 که Core I5 ازش ضعیفتر هستش Core I7 860 خیلی خوشبینانه نگاه کنی در حد اون هستش ( که من عقیده دارم اصلا هم در حد Core I7 920 نیست)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مطمئن باش 860 میتونه 920 رو براحتی رد کنه و 920 حتی به گرگش هم نمی رسه
Labyrinth (04-04-10)
860 در کلاک برابر توانایی مقابله با 920 را نداره در ضمن مادربرد 860 هم به هیچوجه امکانات مادربرد 920 را نداره مگر آینکه دو برابر خرج کنی و مادر بردی با چیپ NF200 تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن 860 در اورکلاک هیچ برتری به 920 نداره و حتی 920 استپ D0 راحت تر اورکلاک میشه . در ضمن پهنای باند حافظه در 920 خیلی بیشتر از 860 هستش.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks