سلام دوست عزیز من فن سی پی یو شما رو اگه خواستی به قیمت خوب خریدارم
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه اساتید اهل فن
یه سیستم برای فروش گذاشتم هر کی به کارش میاد قیمت بده .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
سی پی یو :9400Quad قیمت 150
فن سی پی یو : CoolerMaster V8 گارانتی دریا سیستم قیمت 40
مادربرد: asus maximus extreme گارنتی دیجیتال بود یا الماس یادم نیست قیمت 140
رم : 6GB DDR3 Super Talent W1333UX CL8 گارانتی داره روی رم زده آمریکا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت 140
گرافیک : XFX 4870 1GB گارانتی سازگار زیاد کار نکرده قیمت 150
هارد : 1TB Seagate گارنتی 5 سال بود یا 3 سال دقیق یادم نیست ولی 5 ماه کار کرده قیمت 70
دی وی دی رایتر : HP DVDRW1070d و Pioneer DVDRW 212 قیمت 35
'کیس : Green Pacific گارنتی داره تازه خریداره شده بود قیمت 70
پاور : Acbel 510W گارنتی داره قیمت 35
مانیتور : 1931BW+ Samsungگارانتی داره قیمت 90
کیبورد : Farasoo 8900 گارانتی داره قیمت کیبورد و موس با هم 20
موس: Meva MOU-8000 Laser گارانتی داره
اسپیکر : نداره
جمع کل : ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اسپم آزاد
تکی فروخته نمیشه فعلا تا ببینیم چی میشه
آخرین ویرایش توسط coopunzero در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
|
|
سلام دوست عزیز من فن سی پی یو شما رو اگه خواستی به قیمت خوب خریدارم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک فروشی فعلا نداریم
آقا یه قیمتم برای من پخ کن برای کسی می خوام
ممنون
کاربر شهرسختافزار
pm شد........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط barbyboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت رو برام pm کن
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pm شد...........
اگه زحمتی نیست برای منم p.m کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
pm شد ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست قیمت رو اینجا بنویسید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه قیمت شما مناسب باشه تو و افراد بیشتری رو جذب کنه
مثلا خودم من اگر قیمت مناسب باشه ممکنه وارد رقابت با دوستان دیگه برای خرید بشم
ولی تا قیمتی مشخص نشده باشه ترجیح میدم نظاره گر باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximilian (05-02-10), sinastar (06-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks