کسی نیست؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
کارت
Galax GeForce GTX 970 HOF
رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست؟؟؟؟؟
AMD>INTEL (21-09-15), M3RS4D 50062 (21-09-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lina70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم اشتباه لینک کردین ...
این کارتی که گفتین ... فقط خوشگله ... با یه نقاب نقره ای ...
Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB نظرم روی این مدل هست ... حداقل بگیرین و به مشکل بخورین ... گارانتیش جوابگو هستش ... و یه ساپورتی تو ایران داره
Lina70 (22-09-15)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اینا چیه؟
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 26 شهریور
ØØ¶Ùر Ø±ÙØ سÙÛØ¯ در ÙØ±Ùشگا٠ÙÛÙ٠کا٠پÛÙØªØ±!!!! - ÙÛ٠ت ÙØ·Ø¹Ø§Øª در بازار ٠اخبار بازار کا٠پÛÙØªØ± - ØªØ§ÙØ§Ø± Ú¯ÙØªÚ¯Ù ÙÛÙ٠کا٠پÛÙØªØ±
ÙÛÙ٠کا٠پÛÙØªØ±: Ø®Ø±ÛØ¯ Ø¢ÙÙØ§ÛÙ ÙØ·Ø¹Ø§Øª کا٠پÛÙØªØ± Ù ÙÙ¾ تاپ Ù ØªØ¨ÙØª :: GALAX GTX 970 EXOC Black Edition 4GB GDDR5
جالبه تو لینک اول اسم سایت خودتونو به عنوان تامین کننده قطعات زده!!
پس نگید هرگز در کشور موجود نبوده!
گارانتی به چه درد میخوره؟ (اونم تو کشور مسلمون نمایی مثل ایران)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه شما خودت یه نگاه به امکاناتی که این کارت در اختیار کاربر قرار میده بنداز!! ببین اصلا حرفی واسه انتخاب کارتهای دیگه میزاره برا آدم!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Lina70 در تاریخ 22-09-15 انجام شده است
سلام
دوست عزیز
همونطور که آقای جمشیدی گفتند، این کارت وارد کشور نشده ! و فقط کارت 980 هست که این ورژن رو وارد کردند
شاید شرکت وارد کننده فکر کرده 970 هم مثل 980 HOF هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lina70 (22-09-15)
|
|
خیلی قابلیت هایی که در کارت های دیگه تیک نخورده قابلیت gpu کارت هست . ربطی به برند گرافیک ندارد .
مثل قابلیت cuda-physx-txaa و ...
جزوه موارد عجیبی بود که من در این چند وقته دیدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lina70 (22-09-15), M3RS4D 50062 (22-09-15)
تفاوت ها :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lina70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FXAA Technology : این تکنولوژی توی تصاویر گیم بهبود های قابل قبولی رو ایجاد کرده .... ولی بعدش TXAA اومد که
که بنظرم شما باید یه سیستم ایده ال و بسیار بسیار گیمر قدرتمندی باشین که این تفاوت رو متوجه بشین ...(من خودم تفاوتی بین TXAA و FXAA ندیدیم .. دیدین به منم بگین)فناوری ای است که تنها برای کارت های انویدیا فعال است و باعث می شود که تصاویر کیفیت بهتری نسبت به قبل داشته باشند ، اگر به تصویر نگاه کنید متوجه می شوید که تصویر با این فناوری وضوح بیشتری نسبت به FXAA دارد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GPU Boost 2.0 :
GPU Boost 2.0 Technology Overview | GeForce
GPU Boost هم که فرکانس کاری هسته رو میبره بالا که فریم بیشتری دریافت میکنید ... خوب شما میتونی خیلی راحت گرافیک رو اور کنی ... اونم گرافیک گیابایت که جون میده برای اور
کردن ... با OC Guru II هم میتونید راحت اور کنید ....
Nvidia Shield Ready : شما اقدام به تهیه SHIELD controller کردین ... از موجودیش اطلاعی دارین؟ بعد شما میخوای بازی هارو استریم کنی؟
SMX Engine هم که فک کنم توی کارت 780 بود ... دقیق یادم نیست ولی توی کارت های جدید ندیدم .... تکنولوژی نسل قبل بوده ....
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 22-09-15 انجام شده است
Lina70 (22-09-15)
از همه جالب تر قابلیت CROSSFIREX هست که برای کارت gALAX زده شده . یعنی شاد شدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lina70 (22-09-15), M3RS4D 50062 (22-09-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یه سوال دیگه
به نظر شما من با 1.600 / 700 میتونم تغییر مثبتی تو کانفیگ این سیستم ایجاد کنم یا نه؟
MB: Asus P8Z77-V
CPU: i5 3570K
Ram: 8GB DDR3 1600 G.Skill
VGA: Asus 560 GTX TI
(حدودا 4 سال پیش بستمش!)
اگر بله، کدوم قطعات و از چه مدل و برندی؟ ( SSD و هاردم دارم.. )
اگه بشه میخوام همینو ارتقاش بدم یکم..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks