با درود
مانیتور f700p دست دوم
چند میخرن ازم؟
قیمت خوب چند میخرن./?
کاربر شهرسختافزار
با درود
مانیتور f700p دست دوم
چند میخرن ازم؟
قیمت خوب چند میخرن./?
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
کارتون داشته باشه و تمیز باشه مصرف کننده تا 80 هم جا داره مغازه دار هم نهایت 65-70
ولی اگه سالمه نفروشش پشیمون میشی چون کیفیت این مانیتور را هیچ ال سی دی یا crt ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (20-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guest32 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا گل گفتی ... من خودم حاضر نیستم این مانیتور رو با هیچ چیز عوض کنم ... واقعا کارش عالیه !!! البته f700P
f700B چیز جالبی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
اگه تمیزه من 55 می خرمش
کاربر شهرسختافزار
تمیز بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kappo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
60 دادمش؟
خوب دادمش؟
کاربر شهرسختافزار
آره. قيمت خوبي فروختينش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط satelliteir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
satelliteir (04-08-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks