برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چند می خوای قیمت بده در ضمن ما من فکر کنم 2 یا 3 نسل باشه !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چند می خوای قیمت بده در ضمن ما من فکر کنم 2 یا 3 نسل باشه !!!
|
|
http://www.tomshardware.com/charts/g...s-fps,572.html
کارت شما در اين رده بندی هم رديف 8500 بسيار پايينتر از 8600 قرار ميگيره ،البته اينم توجه داشته باشيد که در اين رنکينگ 6800 جی تی که از 6800 ايکس تی قويتر هست شرکت کرده
در زير هم امتياز تريدی مارک کارت شما در حالت نرمال
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (16-11-09)
منظور اينکه قيمتش همين حدودgt 8500 که من امروز يک عدد 28 خريدم با اينتفاوت که کارتش گارانتی داره
اين دوستمون که 35 قيمت گفته خوب گفته
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفته بودم اگر قیمت پایین باشه ارزش نداره بفروشم می بندم روی اون یکی سیستمم من 3 تا سیستم تو خونه دارم
الانم دنبال ی کارت مثل این هستم که با این SLI کنم اگر کسی داره اعلام کنه من خریدارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks