دوستان اگر قیمت پایین بدید نمی فروشم ولی اگر کسی از این نوع کارت داشت من خودم خریدارم ولی به همین قیمت هایی که خودتون می گید 20 تا 30 ....
100% می خرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اگر قیمت پایین بدید نمی فروشم ولی اگر کسی از این نوع کارت داشت من خودم خریدارم ولی به همین قیمت هایی که خودتون می گید 20 تا 30 ....
100% می خرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
35 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خيلی خوب گفته ،شما يه تريدی مارک از کارتت بگيری برای خودت هم روشن ميشه ميدونم گرون خريدی ولی ديگه زمونش به سر اومده
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من این کارتو گذاشتم کنار الان XFX GTX 280 1G دارم
درسته یکم ضعیف ولی خدایی بازی های روز باهاش میکردم راحت جواب می داد خلاصه اگر کسی داره من می خرم ..
دوست عزیز دتوی پست اول گفتی که کارت gtx 295 داری و لی چند پست بعد گفتی xfx 280 1g داری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه کم در موردشون توضیح بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من تو پست های قبلیم گفته بودم که 3 تا سیستم دارم فکر نکنید بچه مایه هستما نه یکی از کارت هارو داییم برام به صورت قاچاق اورده XFX 280 ولی خدایی 295 از تهران خریدم الان فقط سیستم سوم یه CPU کم داره بخرم تموم فقط تنها ایرادی که داره مانیتوراشون CRT فقط یه LCD 22 دارم دنبال LCD گشتم کسی برای فروش نداشت .
اینم توضیح....
PUMAOC (16-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks