دوست گرامی با توجه به قوانین انجمن نسبت به ارائه وضعیت سلامت هارد/ssd لطفا با برنامه ssdlife یا ssd-z اسکرین شات بگذارید از وضعیت اسمارت ssd .
حدود 6 ماه کارکرده،بسیار عالی و قدرتمند،بدون هیچ مشکلی،تضمینی
با سلام.
این SSD یکی از بهترین ها در دنیاست.و روی سیستم ورک استیشنم نصب بود.مخصوصا کارهای سنگین و گرافیکی با سرعت بسیار بالا.
کاملا سالم،بدون کوچکترین مشکلی. جعبه ، سی دی نرم افزار . دفترچه اش موجوده، حدود 6 ماه ازش استفاده کردم اما در مورد گارانتیش اطلاعی ندارم،چون سیستم رو بصورت اسمبل شده خریده بودم بعد از خرابی SSD قبلی که مارک corsair بود،سیستم رو برای شرکت فرستادم و خودشون این SSD رو برام تعویض کردن.
:: دلیل فروش هم خرید SSD با ظرفیت 250 گیگ هست. ::
:: قیمت : 175000 تومان ::
:: فروش به روش " اول ارسال بعد واریز " امکانپذیر نیست اما فروش از طریق ایسام امکانپذیره ::
مشخصات فنی نوع رابط: SATA 3.0 - ظرفیت: 120 گیگابایت - سایز هد: 2.5 اینچ - حافظه کش: تا 1 گیگابایت (در ظرفیتهای گوناگون متغیر است) - کنترل کننده: Samsung MGX - سرعت خواندن اطلاعات به صورت ترتیبى: 540 مگابایت بر ثانیه - سرعت نوشتن اطلاعات به صورت ترتیبى: 520 مگابایت بر ثانیه - سرعت خواندن اطلاعات به صورت تصادفی: 94,000IOPS - سرعت نوشتن اطلاعات به صورت تصادفی: 88,000IOPS - مقاوم در برابر ضربه - مقاوم در برابر لرزش - مقاوم در برابر شوک - نوع فلش: Samsung 32-Layer 3D V-NAND - قابلیت پشتیبانی از RAID - قابلیت پشتیبانی از دستور TRIM
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ali.gh_architect در تاریخ 07-03-16 انجام شده است
|
|
Mrp7 (08-03-16), SajjadKhati (07-03-16)
با سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه این ssd رو از سیستم جدا کردم و بجاش ssd جدید رو نصب کردم. سعی میکنم در اسرع وقت روی یه سیستم دیگه نصبش کنم و شات بگیرم.
up...............
دوست عزیز آخره ساله و مشغله کاری هم خیلی زیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ssd رو هم از سیستم جدا کردم و هنوز فرصت نشده دوباره نصبش کنم و شات بگیرم.
گذشته از همه این حرفا، من این کالا رو فقط از طریق ایسام میفروشم، سایت ایسام هم پول رو تا 24 ساعت بعد از تحویل به خریدار و تا لحظه اعلام رضایت خریدار، به حساب فروشنده واریز نمیکنه. منم که تضمین سلامت دادم.
|
|
قوانین انجمن هست . هر انجمنی که بخواهید تاپیک بزنید باید شات وضعیت اسمارت دستگاه باید ضمیمه بشه . شهر سخت افزار - پرشین تولز - لیون و غیره
همه مشغله دارند . ولی باید هر کاری روی اصول انجام بشه .
ali.gh_architect (14-03-16), SajjadKhati (10-03-16)
سلام با این رمها تعویض دارید
رم CORSAIR XMS3 6GB(3*2) DDR3 1600MHZ کم کارکرد
رم CORSAIR XMS3 4GB(2*2) DDR3 1600MHZ کم کارکرد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks