vb_m (13-12-10)
سلام
http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=P43Twins1600
این دو قطعه رو برای فروش دارم
قطعات کار کرده هستند و مادربرد تا 11 مارچ 2011 گارانتی سازگار داره
جعبه ، cd و پنل پشت مادربرد هم هست
پردازنده هم فنش موجوده ولی باکس نداره ( روی مادربرد سواره )
میدونید که از 775 کلا بدم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودتون یه قیمت بدین خیرشو ببینید
ترجیحا اگر خریدار تهران باشه بهتره
پینوشت : دوستان در پرایوت در مورد آورکلاک و سالم بودم مین و cpu سئوال فرموده بودند
این قطعات رو بنده به همین صورت خریدم و تست تصویر و ویندوز روش انجام دادم و در مورد آورکلاک اون اطلاعی ندارم
البته مادربرد گارانتی داره اگر هم مشکلی داشته باشه دوستان میتونن از گارانتی استفاده کنند ولی بنده هم 48 ساعت مهلت تست به خریدار میدم
vb_m (13-12-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ایکاش خودتون یک قیمت میدادید که حرفی توش نباشه
من قیمت نوش دستم نیست با این حال 120 تومان پیشنهاد میکنم
nima_hl (12-12-10)
قیمت پردازنده نو حدود 160 تومن و مادربرد حدود 70 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه هم همین 120 که شما فرمودید
یه توضیح در باره مین بدم
این مادربرد هم رم ddr2 و هم رم ddr3 که با بعضی رمهای ddr3 یکم همخونی نداره دوستان اگر میخوان مین رو تهیه کنند باید رم ddr3 خوب روش بندازند تا بعدا به مشکل نخورن ( یا ddr2 معمولی )
bynam (12-12-10)
کاربر شهرسختافزار
125 خريدارم
با مهلت تست 48 ساعته
nima_hl (12-12-10)
130 تومان!
nima_hl (12-12-10)
چون قطعات رو شخصا کامل تست نکردم مهلت تست رو 48 ساعت کردم ( پست اول ادیت شد )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط real fc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
132
.
.
.
.
.
.
nima_hl (12-12-10)
133..............
nima_hl (12-12-10)
کاربر شهرسختافزار
134
.
.
.
.
.
کاربر شهرسختافزار
درود
135
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks