خودت زحمت بکش تاپیک های فروش خودت رو مرور کن من یادم نیست توی کدوم هاش .......
شما مستقیم میای بگی میخوای بخوا نمیخوای نخواه ؟؟؟؟ چرا قضیه رو میپیچونی ؟!
پیشنهاد خودشون واضح هست که 150 گرون میگی بیا پایین تا ازت بخرم ، نباید همه چیز هارو ترجمه کرد که واسه همه ؟!
نمیشه به قیمت نو فروخت منظور من اینه وقتی 200 نوشه 190 دست دوم CPU یا رم قیمتشه ( این رسم بازاره چون CPU اگر از اون کارا سرش نیاورده باشن تا 20 سال هم بیشتر کار میکنه و رم هم که گارانتی مادام داره و هر موقعه خراب بشه سریع ......)
خیالت راحت وقتی 6600 بالای 200 بود هر چند تا ازش میخواستی زیر 190 بهت میداد این کسیه که از تهرانش هم ارزون تر میده و کل بازار اراک رو به سمت خودش جذب میکنه ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من خودم با این کار میکنم میدونم این چه کار میخواد بکنه با این CPU مطمئن باش تا هفته دیگه 160 165 نهایتش 170 آبش میکنه ( حداکثر ).
خلاصه داستان اینه که قیمت همینه و چون من مشتریم 150 بر میداره نمیتونم ضرر کنم که خریدار اینترنتیم حال کنه که من بهش 110 دادم و دارم میگم که 150 اگر کسی پیشنهاد بالاتر داره بگه چون خودت باشی وقتی مشتری داری که 150 بر میداره اصلا چنین کاری میکنی ارزون تر بدی ؟؟
دیگه بحث رو ادامه ندید حوصله ندارم و کار و زندگی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks