مهدی جان من رفتار بدی نداشتم چون ایشون گفتند نظر من قیمت پایین تریه منم در یک کلام گفتم نظر سنجی نیست تاپیک فروشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از شما بعیده >>> رم و CPU نو و دسته 2 نداره ( در صورت سالم بودن و Damage نشدن ) به همین دلیل گرگ بازار اراک وقتی ازم 150 بر میداره یعنی آدم نرمالش 160 کم کم بر میداره !!!
و اون لینک هیچ ربطی به قیمت دادن من نداره همون طور که رایان صبا 230 داره ...... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میدونم باید قیمت رو چند بزارم و چیزهایی این طرف قضیه بوده که توی چند کلمه کفایت کردم .
در ضمن آرمان جان تاپیک میزد یک کلام میگفت 150 بعد میگفتی 149900 هزار تومان ، میگفت قیمت همینه میخوای بخواه نمیخوای نخواه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من فروشنده هستم نه ایشون و دوست ندارم قیمتم پایین تر از این حد باشه و هیچ بی احترامی نسبت به ایشون ندارم فقط در یک کلمه خلاصه کردم .
اگر هم ایشون ناراحت شدند من معذرت میخوام .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks